În ediția de aseară, 23 mai, Ionuț Popa și Marian Drăgulescu au fost cei propuși spre eliminare. Concurentul care a primit cele mai puține voturi a fost gimnastul, care și-ar fi dorit să mai rămână în competiție. Se pare că fanii emisiunii și-ar fi dorit ca acesta să ajungă în finală, iar după eliminare, internauții nu au ezitat să își exprime părerea. 

Val de reacții după ce Marian Drăgulescu a părăsit competiția

Fanii emisiunii nu s-au bucurat deloc atunci când Marian Drăgulescu a fost eliminat. Aceștia sunt de părere că merita să rămână în competiție. Ba mai mult, unii dintre ei sunt de părere că ar fi vorba de o strategie făcută de producători. Totuși, internauții au numai cuvinte de laudă la adresa lui Marian Drăgulescu și chiar sunt de părere că nu merita să fie eliminat, fiind unul dinte concurenții buni.

„O ieșire în stil de campion. Demn, cu zâmbetul pe buze și cu un sfat pentru fiecare din cei rămași. Singurul Faimos în adevăratul sens al cuvântului”, „Deja mă enervez, cred că competiția asta e aranjată”.

„Aranjamentele producătorului, ies cei mai buni”, „A pierdut la votul publicului, dar este campion la bun simț, educație, omenie. Mă înclin cu respect în fața oamenilor din categoria Marian Drăgulescu!”, sunt câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Fanii „Survivor România” reacționează după ce Marian Drăgulescu a fost eliminat. Pe cine văd internauții în finală
Colaj Substantial

Internauții au fost surprinși atunci când Daniel Pavel a anunțat că fostul gimnast pleacă acasă. Ba mai mult, sunt scandalizați de faptul că unii concurenți care nu au același potențial ca Marian Drăgulescu au rămas în emisiune. De departe, cele mai multe critici le-a primit Elena Chiriac, tânăra care se află la coada clasamentului eficienței. Ba mai mult, internauții sunt de părere că fosta Faimoasă va rămâne până în final și chiar poate câștiga emisiunea, fiind vorba de o strategie a emisiunii.

„România nu a votat un gimnast care a scris istorie în semn de respect și recunoștință pentru acele dăți în care a pus țara asta pe podium la atâtea competiții de top.

Dar de pe altă parte înțeleg, cum să voteze o țară de maneliști inculți un geniu al sportului pe care l-a practicat”, „A plecat un campion. Ies oamenii buni, rămân cei slabi”, au mai scris fanii emisiunii.