De-a lungul competiției, Ionuț Popa și Alex Nedelcu s-au înțeles de minune. Ba chiar, concurenții spuneau că sunt prieteni și nu va exista rivalitate. Lucrurile s-au schimbat după ce Ionuț Popa l-a nominalizat pe fostul fotbalist. Reacțiile colegilor nu au întârziat să apară. 

Ionuț Popa: Până la urmă suntem într-o competiție”

Se pare că Ionuț Popa a dat prieteniile la o parte și este decis să rămână cât mai mult în emisiune, mai ales că în curând vor avea loc probele individuale. După ce a fost eliminat, Alex Nedelcu l-a asemănat pe colegul său cu Iuda, considerând că l-a trădat și a uitat de prietenia lor. Nu doar colegii nu au fost convinși de justificările lui Ionuț Popa. Nici fanii emisiunii nu cred în bunele intenții ale tânărului.

„Faptul că Nede m-a făcut Iuda, este problema lui. Consider că m-a jignit. Te asigur că nu tu ești cel mai bun. Până la urmă suntem într-o competiție”, a spus Ionuț Popa.

În conflictul iscat după nominalizare, a intervenit și Elena Chiriac. Tânăra nu a ezitat să îl critice pe Ionuț Popa, mărturisind că deja se simte rivalitatea dintre acesta și fostul fotbalist.

Fanii „Survivor România”, furioși pe Ionuț Popa după ce și-a propus prietenul spre eliminare. Concurentul a fost ținta colegilor
Captură Tv

„Ionuț avea de unde să aleagă. Avea trei opțiuni mari și late. Nedelcu, Ștefania și Oana. Totuși, a ales să-și voteze prietenul.

A zis că așa a simțit. Ce l-a determinat să simtă asta? Cred că nu crede în prietenie atât de tare cât crede Nede. Nede era mai periculos pentru el decât o fată”, este de părere Elena Chiriac.

Alex Nedelcu nici nu se aștepta să fie propus spre eliminare chiar de cel pe care îl considera prieten. Vizibil dezamăgit, concurentul a mărturisit că de fapt, aceste relații de prietenie sunt cea mai mare problemă a competiției, nu condițiile grele din Republica Dominicană.

„E un sentiment ciudat. Sunt supărat. Survivor te surprinde și în mod neplăcut. Nu foamea e dușmanul tău cel mai mare, mai sunt și alții pe lângă”, a mărturisit Alex Nedelcu.