Roxana Nemeș și Călin Nemeș și-au unit destinele, în urmă cu doar câteva zile. Multă lume a comentat acest eveniment, din punct de vedere al diferenței de vârstă dintre ei. Bărbatul este cu zece ani mai mare decât ea, dar diferența dintre ei nu a fost niciodată o piedică în calea iubirii lor.

Roxana Nemeș și soțul ei, atacați de fani

Internauții nu cred că fosta concurentă de la Survivor România chiar îl iubește pe partenerul ei de viață, ci sunt de părere că s-a măritat cu el doar pentru faptul că are bani. Aceștia nu s-au temut să îi spună totul verde în față, iar comentariile au fost și ele pe măsură.

Fanii și-au bătut joc de Roxana Nemeș, după ce s-a măritat: „Seamănă cu Viorel Lis”

Unii l-au comparat pe actual soț al Roxanei Nemeș cu Viorel Lis. Vedeta nu a reacționat în niciun fel la cele afirmate de urmăritorii ei, semn că nu dă doi bani pe ceea ce spun gurile rele și își vede liniștită de viața sa. În momentul de față, se bucură de cele mai frumoase momente și este, de asemenea, extrem de fericită că petrecerea a ieșit așa cum și-au dorit, iar imaginile vorbesc de la sine.

„Te-ai măritat din dragoste pentru bani perversă mică”, „Seamănă cu Lis!”, „Eu am crezut că e tatăl ei, nicidecum bărbatul”, „Bravo! Ai reușit să pui mâna pe el, el pe tine”, „Păcat de frumusețea și de tinerețea ei că stă lângă cineva care se apleacă înainte de vreme” sau „Mirele face toți banii. Și la propriu și la figurat”, au scris internauții, în comentarii.