În urmă cu două luni, prezentatoarea TV șoca audiența prin declarațiile pe care le oferea în cadrul unui podcast. La momentul respectiv, Ilinca își etala viața conjugală prin detalii spumoase. Acest fapt a atras comentarii mai mult sau mai puțin acide. Ulterior, frumoasa vedetă a dispărut pentru o perioadă de timp din peisajul public, pe motivul suferinței, după cum ea a recunoscut. 

Cum a trecut gazda show-ului „Bravo, ai stil!” peste răutățile oamenilor

Prezentă la un eveniment monden, aranjată și cu zâmbetul pe buze, Ilinca pare să își fi recăpătat strălucirea. Nu puțini au fost cei care s-au legat de afirmațiile prezentatoarei, lucru de care vedeta TV a fost vizibil deranjată. Însă a mers mai departe, dezamăgită, totuși, de cele întâmplate.

„Am vrut să mă respect întotdeauna și să îmi respect publicul. Tocmai de aceea merg la sală, mănânc sănătos, am grijă la aparițiile mele, cum mă îmbrac, cum mă machiez, ce spun, cum, ce fac, pentru că îi respect foarte mult pe cei care mă urmăresc și care mi-au fost alături de 17 ani.

Mă rog, societatea pune cumva o oarecare umbră de presiune asupra oamenilor, dar încerc să nu intru acolo foarte mult! Am avut surprize neplăcute și atât voi spune despre ceea ce s-a întâmplat” a declarat Ilinca Vandici.

Fanii Ilincăi Vandici au trecut în tabăra haterilor. Ce motive i-au îndemnat pe urmăritorii vedetei să își schimbe părerea despre ea
Vice

Care au fost motivele din cauza cărora Ilinca a fost pusă la zid de internauți

În podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV și-a exprimat deschis viziunea despre cum ar trebui să funcționeze un mariaj. Andrei Neacșu este cel care din 2017 și-a unit destinul cu vedeta, după mai mulți ani în care ea și-a căutat marea iubire.

Actrița a afirmat, în podcastul la care a fost invitată, că ar putea ierta orice soțului ei, alături de care îl crește pe Zian, fiul acesteia. Scandalizați de opinia vedetei, cei din online au reacționat imediat și au susținut că nici măcar damele de ocazie nu ar fi o problemă în calea fericirii cuplului.

Cu toate astea, prezentatoarea TV pare să fi ajuns la termeni mai buni cu publicul său, pe care dorește să îl distreze ca până acum. Mai mult de atât, Ilinca pune această deprindere pe seama profesionalismului, fără să se lase descurajată de „judecățile” din afară.