Gabriela Cristea a atras antipatia unora dintre fani pentru că ar fi tratat cu superficialitate pe unii dintre concurenții din casa „Mireasa”.

Se pare că modul de gestionare al conflictelor în casa „Mireasa” nu este pe placul tuturor fanilor emisiunii, iar cea care este acuzată că face diferențieri între concurenți este nimeni alta decât Gabriela Cristea. Unii dintre internauți sunt de părere că prezentatoarea TV tratează cu subiectivitate unele cupluri din concurs, motiv pentru care pe unii alege să-i pună într-o lumină bună, iar pe alții într-o lumină care să-i dezavantajeze.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, însă, chiar și așa, se pare că modul în care gestionează situațiile în emisiunea la cârma căreia se află în prezent nu este pe placul admiratorilor ei. Aceștia nu se sfiesc să o critice pe prezentatoare TV și să o acuze că tratează cu superficialitate unele dintre cuplurile din casă.

Gabriela Cristea, acuzată că are concurenți preferați

Recent, Gabriela Cristea a postat în mediul online o imagine din platoul emisiunii „Mireasa”. Ce-i drept, majoritatea internauților au avut numai lucruri bune de spus la adresa prezentatoarei TV, însă au fost și unii care au ales să o critice atât pentru felul în care conduce discuțiile în cadrul competiției, cât și pentru felul în care arată.

Unul dintre comentarii a venit din partea unei internaute care s-a arătat deranjată de atitudinea Gabrielei Cristea cu privire la anumiți concurenți și că, în realitate, în casa „Mireasa”, prezentatoarea TV are preferați și, de asemenea, concurenți pe care îi încadrează în categoria antipatiilor.

„Stimată doamnă, mi-aș dori să fii mai imparțială cu toate cuplurile din casa Mireasa. Pe unii îi promovezi, iar pe alții îi îngropi. Lipsă de profesionalism!”, a fost mesajul controversat pe care Gabriela Cristea l-a primit pe rețelele de socializare.

Fanii au răbufnit când au văzut ce a putut să facă Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa”: „Pe alții îi îngropi”. Tensiunile sunt la cote maxime

Emisiunea „Mireasa” se apropie de final

Cu cât finala competiției „Mireasa” se apropie, cu atât între concurenți se nasc numeroase conflicte și discuții aprinse. Cei mai controversați concurenți din cadrul competiției continuă să păstreze o atitudine defensivă și să scoată la iveală cele mai puternice arme care poate să-i aducă în posesia marelui premiu.

Peste numai câteva zile, pe data de 18 iulie 2022, se va afla cine este marele câștigător. Până atunci, atât concurenții, cât și fanii emisiunii rămân cu sufletele la gură și cu speranța vie că vor termina această competiție învingători.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.