Ruby a postat astăzi pe contul personal de Instagram câteva videoclipuri cu care și-a îngrijorat fanii. În filmulețele postate, se poate observa că are multe vânătăi pe picioare. Artista și-a șocat fanii, dar ulterior, a precizat ce a pățit. Se pare că Ruby s-a ales cu vânătăi în urma antrenamentele intense din sala de sport. 

Ruby, hotărâtă să meargă cât mai des la sală

Artista, cunoscută pentru dezinvoltură, și-a început ziua cu vânătăi și dureri de coaste. Dimineața, Ruby a postat câteva videoclipuri pe Instastory , unde se poate observa că are multe urme pe picioare. În momentul în care fanii au văzut vânătăile, au fost în stare de șoc, dar artista i-a liniștit imediat. Aceasta a mărturisit tot pe Instagram că este determinată să meargă cât mai des la sală. Chiar dacă are un trup de invidiat, artista își dorește să arate și mai bine, iar acest lucru necesită efort…și durere, în cazul artistei, care s-a plâns de dureri destul de mari în zona coastelor. Artista a spus mai în glumă, mai în serios că vânătăile nu sunt provocate de Nea Mărin, cunoscut pentru un astfel de comportament.

Fanii artistei Ruby, în stare de șoc! Bruneta s-a afișat cu multiple vânătăi pe picioare: „Mă duc să fac și altele”
Instagram

„Mă dor coastele destul de rău, am niște vânătăi urâțele și mă duc să fac și altele. Și de data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Mărin. Îmi place să fac lucruri pentru care trebuie să trag mai tare și care-mi dau vânătăi și bătăi de cap”, a mărturisit Ruby, pe InstaStory.

Chiar dacă s-a ales cu multiple vânătăi și dureri, artista nu renunța până nu are trupul la care visează, de aceea le-a mărturisit fanilor că astăzi va merge la sală. În ultimele zile, artista a postat poze și videoclipuri de la sală. Se pare că acolo petrece cel mai mult timp și nu ezită să își forțeze limitele, chiar dacă s-a ales cu ceva urme după antrenamentele intense.