Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal, unde a fost pusă în tot felul de situații, care mai de care mai interesante. Vedeta și-a deschis inima în fața prezentatoarei,. dar și în fața telespectatorilor și a vorbit despre mai multe momente picante din viața ei, când lumea se aștepta mai puțin. Fosta concurentă de la Asia Express este extrem de sinceră și nu s-a temut să dea cărțile pe față nici de data aceasta.

„Eu iubesc și bărbații și femeile”

La un moment dat, blondina a fost întrebată dacă este bisexuală. Alexandra Stan i-a spus atunci prezentatoarei că nu se întâmplă acest lucru tot timpl, dar da…ea iubește și femeile și bărbații. Se pare că are multă dragoste de oferit și nu o poate da doar bărbaților, după cum chiar ea a povestit. Cântăreței nu îi este rușine să recunoască toate aceste lucruri, ba chiar vorbește întotdeauna deschis despre trecutul ei amoros.

„Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup.”, a povestit Alexandra Stan.

Fanii Alexandrei Stan sunt în stare de joc! Vedeta, mărturisiri bombă din viața privată: "Eu iubesc și bărbații și femeile"

După toate aceste dezvăluiri, ea le-a mai povestit telespectatorilor și că a experimentat sexul în trei, la un moment dat, dar dacă acum ar fi pusă să fac lucrul acesta, nu ar mai simți că este nevoie. Acum, ea merge pe un alt drum spiritual, dar și profesional și nu își dorește să fac sex cu nimeni. Alexandra Stan nu a mai făcut asta de câteva luni buni, dinainte de a pleca la Survivor România.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.”, a mai declarat vedeta.