Un cuplu din Indiana, SUA, a fost recent acuzat de faptul că și-au abandonat fiica adoptată, în vârstă de doar 8 ani. După cinci ani de cercetări, Kristine and Michael Barnett au fost găsiți vinovați de neglijarea unui minor.

Conform declarațiile lui Kristine, cuplul a fost victima unei înșelătorii groaznice. Ei au adoptat-o pe Natalia din Ucraina, în anul 2010. În momentul respectiv, datele oficiale au arătat că fata avea în jur de 6 ani. Însă femeia avea să descopere mai târziu că Natalia era defapt adult.

Cu toate că un copil ar trebui să aducă doar bucurie în casa părinților săi, Natalia a reușit să aducă doar groaza, iar părinții ei se temeau pentru propria lor viață.

Kristine Barnett a povestit anchetatorilor coșmarul prin care au trecut ea și familia ei. Se pare că atunci când cuplul a început demersurile pentru adopția Nataliei, nu li s-au oferit prea multe detalii. Li s-a spus doar că fetița este bolnavă și că fosta ei familie a renunțat la ea din motive necunoscute.

Femeia a declarat că Natalia și-a terorizat familia, încercând să îi omoare în repetate rânduri. Fata stătea aplecată deasupra lor în timp ce dormeau, având tentative să îi sugrume sau să îi înjunghie. A fost chiar surpinsă de mama ei când îi turna clor sau alte substanțe toxice în cafea.

Cu toate acestea, Natalia nu și-a ascuns intențiile. Întrebată despre motivul pentru care face toate aceste lucruri, ea a răspuns clar că vrea să își omoare familia.

Kristine a mai povestit că Natalia nu era un copil, ci o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta se pare că avea lunar menstruație și că încerca să ascundă acest lucru. De asemenea, dinții micuței erau de adult, precum și părul de pe corpul ei, un lucru neobișnuit la un copil de 10 ani.

În ciuda încercărilor, părinții nu au reușit să afle adevărata vârstă a fetei. Ea nu avea certificat de naștere, iar din cauza bolii de care sufera, dwarfism, medicii nu i-au putut identifica vârsta. Această boală i-a afectat fetei dezvoltarea oaselor și a înfățișării sale, rămânând blocată cu aspectul unui copil, indiferent de vârstă.

Speriați, familia Barnett a hotărât să schimbe vârsta Nataliei în 22, apoi s-au mutat în Canada. Au lăsat-o singură într-un apartament și i-au plătit chiria pentru un an, însă nu i-au oferit alți bani cu care să se îngrijească.

Conform vecinilor micuței, ea a locuit un an în acel apartament, apoi a dispărut. Alte detalii despre ea nu sunt cunoscute.