Reclamă
Reclamă

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul familiei care a fost găsită decedată în Cluj, lângă o piscină gonflabilă. Un bărbat de 46 de ani, fost director de bancă, și părinții lui de 74 și 76 de ani și-au găsit sfârșitul după ce s-au electrocutat pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate. Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat imediat la 112.

O.M., în vârstă de 46 de ani, era considerat de prieteni un „om extraordinar”. Economist de profesie și fost director de bancă, bărbatul nu era căsătorit și nici nu avea copii. Obișnuia adesea să-și petreacă timpul liber cu părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani.

La fel s-a întâmplat și marți spre seară, când cei 3 au vrut să se răcorească într-o piscină gonflabilă, pe care o aveau în curtea casei din colonia Sopor, Cluj-Napoca.

Reclamă

Relaxarea s-a transformat, însă, într-o tragedie. Aceștia s-au electrocutat pe rând din cauza unei instalații electrice improvizate.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când unul dintre fire s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui, în vârstă de 74 de ani, a sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Tatăl, în vârstă de 76 de ani, martor la scenele teribile, a fost ultimul care a încercat să-și scoată familia din apă, însă a murit și el.

Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112, după ce nu a reușit să ia legătura telefonic cu membrii familiei. Poliția, sosită de urgență, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață, lângă piscina gonflabilă.

„La data de 18 iunie, în jurul orei 22:04, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri. Echipa operativă sosită la faţa locului a găsit trei persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbaţi de 76 de ani, respectiv 46 de ani şi de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsufleţite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Cluj.

Trupurile lor au fost transportate la Institutul de Medicină legală din Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro