Vlăduța Lupău și soțul ei sunt în culmea fericirii! Familia lor s-a mărit.

Familia Vlăduței Lupău s-a mărit, iar artista nu a putut să țină acest lucru doar pentru ea. Vedeta a vrut să le arate și fanilor săi cât de fericiți sunt ea și soțul ei. Admiratorii cântăreței sunt acolo pentru ea orice s-ar întâmpla și s-au bucurat extrem de tare pentru ea. Nimeni nu se aștepta ca ei să ia această decizie atât de devreme, dar acum nu mai există cale de întoarcere.

Vlăduța Lupău și soțul sunt, fără îndoială, unii cei mai apreciați artiști din showbiz. Lumea îi iubește și îi admiră pentru tot ce fac. Cu mii de fani în întreaga țară, Vlăduța Lupău nu ezită să își încânte fanii cu piese de senzație, ori de câte ori are ocazia. Toată lumea o știe și aproape că nu există fără petrecere fără muzica Vlăduței. Pentru ea aceasta este o bucurie imensă. Recent, ea a avut pe lângă toate veștile bune și una extrem de prostă. Din păcate, ea și soțul ei au fost nevoiți să-și anuleze nunta pe care o așteptau cu nerăbdare. Situația actuală din țară nu le-a permis să facî petrecerea la care visau împreună. Dar nu au avut de ales, au respectat toate regulile și au mers înainte.

Familia Vlăduței Lupău chiar s-a mărit!

Se pare că familia Vlăduței Lupău, iar acesta chiar este un motiv de bucurie pentru toată lumea. Nu, nu este vorba despre un copil, așa cum toată lumea se aștepta sau spera. Este vorba despre doi cățeluși pe care soțul Vlăduței, Adi Rus, i-a găsit pe un câmp. Nu s-a îndurat să îi lase acolo, așa că i-a băgat în mașină și i-a luat acasă. Căței sunt extrem de frumoși, iar acum se pot bcuura de o familie iubitoare, unde au hrană și adăpost.

„Am găsit „jucăriile” astea aici. Oare cineva v-a lăsat?”, a spus Vlăduța Lupău la un InstaStory.

 

Distribuie