Familia lui Culiță Sterp trece prin momente tensionate în această perioadă, după scandalul în care artistul a fost implicat. Însă, asta nu le-a pus bețe în roate și se pregătesc intens pentru a se lansa într-un nou domeniu. Mai exact, partenera cântărețului este gata să își deschidă propria afacere. Despre ce este vorba?

Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp, a anunțat că de astăzi intră în lumea afacerilor. De mai bine de un an jumătate lucrează intens, iar astăzi are loc marea lansare. Tânăra își deschide un magazin online de haine pentru copii. Nu de mult a devenit mămică și s-a confruntat cu unele probleme atunci când căuta haine pentru băiețelul ei. Așa că a luat probleme în propriile mâini și a rezolvat-o.

Se pare că Daniela Iliescu era nemulțumită de hainele multe prea colorate pe care le găsea pentru băieței, așa că a decis să facă unele pe gustului ei. Așa s-a născut ideea de afacere, iar după multă muncă totul este gata.

„Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate. De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe. Pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate. Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.(…) Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii. Haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată.”, le-a spus Daniela Iliescu urmăritorilor săi.

Familia lui Culiță Sterp, o nouă afacere! În ce domeniu se lansează artistul și partenera sa. „A fost un drum lung…” Social media

Marea lansare

Daniela Iliescu a anunțat că astăzi, 24 noiembrie, va avea loc marea lansare a brend-ului. Aceasta le-a promis internauților, și mai ales mămicilor, că vor găsi haine inedite pentru cei mici, de bună calitate. Tânăra s-a arătat extrem de emoționată și așteaptă cu nerăbdare primele impresii ale clienților.

„A fost un drum lung, de-a lungul căruia, pas cu pas am adăugat tot mai multă valoare acestui brand. Am testat și retestat, am căutat cele mai potrivite materiale pentru copilașii noștri și ne-am lăsat conduși de dragostea pentru ei.

Azi, în sfârșit vrem să vă anunțăm cu mare bucurie, că joi, 24.11.2022, vom lansa brandul. E mai mult decât un brand. E o poveste frumoasă despre grijă, simplitate și dragoste pentru copiii noștri. Abia aștept să ne cunoaștem!”, a mai Daniela Iliescu.