Veștile cumplite continuă să curgă în România! Toți oamenii sunt speriați cu privire la iarna ce va veni.  

De câteva luni se vorbește despre o iarnă cumplită ce va lovi țara noastră. Pe lângă faptul că va fi geroasă, se pare că românii vor ajunge să nu își mai poată plăti facturile. Economiștii avertizează dur românii.   

Se pare că facturile la gaz vor exploda iarna aceasta. Țara noastră a cumpărat gaz, pentru a-și umple depozitele, la cel mai mare preț din istorie, scrie ZF.ro. Mai exact, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) anunță că importurile de gaze s-au făcut, pentru luna iulie, la prețul istoric de 1.592 de dolari/ mia de metri cubi.  

Facturile românilor vor fi mult mai mari!

Pentru a face o comparație, anul trecut, în aceeași lună, importurile de gaz s-au realizat la 169 de dolari pe mia de metri cubi. Deja vorbim despre un preț de 10 ori mai mare, preț care se va simți garantat și pe facturile românilor.  

La finalul săptămânii trecute, țara noastră avea depozitele de gaz pline în proporție de 85%. La nivelul întregii Uniuni Europene a fost atins un grad de umplere de 88%. Se pare că între timp, gazul pentru iarnă a ajuns la prețul de 2.400 de dolari/ mia de metri cubi.  

Facturile la gaze vor exploda iarna aceasta! Va fi dezastru total pentru toți românii. Ce decizie au luat autoritățile
colaj substantial.ro

Virgil Popescu: Suntem în plin război al gazelor!

Săptămâna trecută ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut un anunț îngrijorător. Acesta a spus că în acest moment ne aflăm în plin război al gazelor. Este vorba despre un război hibrid, cauzat de o creștere de prețuri accentuată și nejustificată, încă din a doua jumătate a anului trecut. Ulterior, acest război a continuat prin agresiunea nejustificată a Rusiei, în Ucraina, cu prețul gazului natural cu amenințările rușilor, care creează o problemă tuturor.   

Declarația ministrului Energiei a distrus și ultima fărâmă de speranță a românilor. Aceștia se așteptau ca lucrurile să se mai calmeze, măcar iarna aceasta, însă sunt slabe șanse.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.