Haziran este îndrăgită nu doar pentru felul în care cântă, dar și pentru faptul că este o tânără cu suflet bun, cuminte și nu uită de unde a plecat. Celebritățile sunt cunoscute pentru un glamour radiant și de multe ori poartă tot ce-i la moda. Dar Haziran nu se uită la bani când alege anumite lucruri.

Iubita lui Luis Gabriel își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Însă pe mulți internauți i-a mirat faptul că tânăra nu scoate din buzunar un teanc de bani pentru cosmetice. Se pare că Haziran are o mică sensibilitate pentru cocos. În special pentru uleiul de cocos și deodorant-ul Dove.

Ce preferă cântăreața

Instagram

Găsirea unui deodorant bun este la fel ca găsirea unui stilou bun: Uneori, se întâmplă doar pe ea la un prieten și alte ori este nevoie de o vânătoare extinsă și multe încercări. Asta înseamnă că deodorantul este subiectiv și extrem de personal pe gustul tău. Dar  se pare că Haziran are o afinitate pentru…aproape orice are miros de cocos. Câțiva internauți speculează faptul că e posibil să aibă această afinitate și din cauza sarcinii.

Femeile însărcinate, au simțul olfactiv, simțul mirosului mult mai sporit. Acest lucru poate însemna că mirosurile pe care nu le-au observat niciodată pot deveni copleșitoare. De cele mai multe ori s-ar putea crede că nu este mare lucru, dar multe femei gravide raportează stări de greață din cauza unui miros. Deci motivul pentru care Haziran alege Dove cu miros de cocos, poate să fie și din această cauză. De asemenea, artiștii urmează să afle în maxim o săptămână, sexul viitorului copil. Internauții speră ca dorința celor doi să se îndeplinească și să aibă o fetiță. Dar cel mai important este să fie un copil sănătos.

”Ne dorim să fie o fetiță. Avem și numele pregătit, astfel că dacă o să fie fetiță o să-i punem numele de Meleym, noi ne-am gândit la nume de când ne-am cunoscut. ”, au spus cei doi la Xtra Night Show.