Reclamă
Reclamă

Update ora 22.00

Situația de la Crevedia ia o întorsătură și mai dramatică. Printre victime se numără și pompieri, eroi ce au plătit un preț înalt în încercarea de a salva vieți.

A doua explozie a fost atât de puternică încât a deformat chiar și căștile pompierilor. Până în acest moment, nu se știe cu exactitate numărul tuturor victimelor. Mai mult, intensitatea exploziei a creat pe cer un nor gigantic, care amintește de cel provocat de o bombă nucleară.

Pompierii declara ca peste 3000 de oameni au fost evacuati si peste 26 de pompieri au fost raniti, unul fiind in stare grava

Explozie Uimitoare și Panică Generală: Ce S-a Întâmplat?

Mai mulți localnici ai Crevediei au trăit un coșmar în plină zi. Stația GPL a explodat, împrăștiind teroare și distrugere. Nu a fost o explozie simplă, ci una care a adus cu sine un incendiu devastator. Focul a pus stăpânire rapid pe mașini și case din apropiere.

Reclamă

Forțele de intervenție s-au mobilizat la capacitate maximă. Conform ISU Dâmbovița, la locul nenorocirii au ajuns 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 ambulanțe SMURD, și încă 7 ambulanțe SAJ. Dar nu e tot. În sprijin au venit și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD și chiar un elicopter.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar un mesaj Ro-Alert a alertat pe toată lumea. Da, situația e atât de gravă.

„Funcționa Ilegal”

Dar ce s-a întâmplat de fapt? De ce a explodat stația? O localnică a dezvăluit un detaliu cutremurător: „Stația GPL era fără autorizație. Fusese închisă, dar funcționa ilegal”. Ce ziceți de asta? Cine răspunde acum pentru această tragedie?

Exploziile, una după alta, au ridicat întrebări serioase despre siguranța în astfel de instalații. E o problemă mare de administrare. Și când credeai că nu poate fi mai rău, rezervorul a fost „aruncat peste stradă”.

Evacuări și Măsuri Drastice: Ce Urmează?

Situația a fost atât de gravă încât, pentru protecția populației, a fost luată măsura preventivă de evacuare pe o rază de 300m. Când vine vorba de viețile oamenilor, nu se joacă nimeni.

Chiar și roboți au fost trimiși să ajute la stingerea incendiului. Da, ați citit bine. Roboți! Așa gravă e situația.

Expozie dupa explozie la Crevedia… tipa pompierii sunt morti si raniti 3 explozii una dupa alta . Acea statie GPL era fara autorizatie .Oare a cui o fi A cui mare MAFIOT ??.?Fusese inchisa , dar functiona ilegal . Rezervorul aruncat peste strada. Este tragedie. Explozie dupa explozie

Declaratii de la fata locului

O localnica aflata in zona a declarat:

Expozie dupa explozie la Crevedia… tipa pompierii sunt morti si raniti 3 explozii una dupa alta . Acea statie GPL era fara autorizatie .Oare a cui o fi A cui mare MAFIOT ??.?Fusese inchisa , dar functiona ilegal .Rezervorul aruncat peste strada. Este tragedie . Explozie dupa explozie

Bilanțul Crește – 4 Morți și 20 de Răniți în Explozia din Crevedia!

În cazul în care credeați că lucrurile nu pot deveni mai grave, iată un update care schimbă tot: până în momentul de față, sunt confirmate 4 decese și 20 de răniți. Asta ne face să ne gândim la cu totul alte dimensiuni ale tragediei.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro