Reclamă
Reclamă

Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva zeci au fost rănite duminică într-o explozie cauzată de scurgere de gaz într-un restaurant din vestul Turciei, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Patru dintre concetăţenii noştri şi-au pierdut viaţa şi un număr semnificativ de persoane au fost rănite, dintre care unele sunt într-o stare gravă”, a declarat guvernatorul provinciei Izmir, Suleyman Elban.

Primarul oraşului Torbali, unde s-a produs explozia, a raportat acelaşi număr de decese pe canalul privat de televiziune NTV, estimând numărul răniţilor la 20, dintre care 10 sunt în stare gravă. Potrivit autorităţilor locale, explozia ar fi putut fi provocată de o butelie de gaz.

Reclamă

Imaginile difuzate de canalele turceşti de televiziune arată faţadele mai multor imobile parţial distruse de suflul exploziei.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro