Cu toții ne întrebăm ce se întâmplă după ce murim. Multe persoane nu cred în Rai sau Iad, însă întrebarea se află în mințile tuturor.

Sunt multe povești în mediul online în care persoane care au fost în moarte clinică povestesc prin ce experiență au trecut. Unii spun că l-au văzut pe Iisus Hristos, alții pe Dumnezeu, în timp ce alții povestesc că s-au întâlnit cu persoanele dragi.

Un preot a devenit viral pe platforma Tik Tok după ce a povestit că a trecut prin iad, la propriu, după ce a făcut infarct. El povestește că lucrurile pe care le-a văzut sunt pur și simplu traumatizante. Bărbatul a trecut prin această experiență în anul 2016, însă zilele trecute și-a făcut curaj și a povestit prin ceea ce a trecut.

Cum arată Iadul

Bărbatul a suferit în anul 2016 un infarct, apoi și-a revenit, însă el povestește că în acel scurt timp în care inima a încetat să mai bată, a călătorit în iad. Gerald Johnson, preot în Michigan, a devenit viral pe platforma Tik Tok după ce a povestit întreaga experiență traumatizantă. El povestește că după ce a ajuns în iad, a auzit melodia Umbrella de la Rihanna sau Don’t Worry, Be Happy, de la Bobby McFerrin. Demonii le cântă aceste melodii persoanelor pe care îi chinuie.

„Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”, a spus bărbatul pe TikTok.

Experiență traumatizantă! Un preot a făcut infarct și susține că a ajuns în Iad. Ce melodii cântă demonii

În momentul în care a simțit că sufletul său a părăsit trupul, preotul a crezut că a ajuns în Rai. Cu toate acestea, el a ajuns de fapt în Iad, unde a văzut lucruri care l-au speriat îngrozitor de tare. După aproape șapte ani, el își amintește experiența în detaliu.

Experiență traumatizantă pentru un preot

„Spiritul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că mă duc sus. Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieții și că am ajutat atât de mulți oameni, încât ajung în Rai, și, totuși, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”, a mai spus bărbatul.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.