Conform datelor prezentate de CURS-Avangarde în exit-poll-ul pentru alegerile locale 2024 din București, la ora 20:30, s-au conturat primele rezultate pentru funcția de primar al Capitalei și pentru funcțiile de primar de sector. Aceste rezultate sunt provizorii și au fost colectate pe baza sondajelor realizate la ieșirea de la urne.

Primăria Capitalei

Rezultatele exit-poll-ului pentru funcția de primar al Capitalei arată o cursă strânsă între candidații principali. Primele date indică o competiție intensă, fără un câștigător clar la ora 20:30.

Primarii de sector

Sectorul 1

În Sectorul 1, sondajele la ieșirea de la urne sugerează că alegerile au fost foarte disputate, cu un număr apropiat de voturi pentru doi dintre candidații principali.

Sectorul 2

În Sectorul 2, rezultatele preliminare indică un avans ușor pentru unul dintre candidați, însă diferența este mică, lăsând loc pentru schimbări odată cu numărătoarea oficială.

Sectorul 3

Sectorul 3 prezintă rezultate care sugerează un favorit clar, conform exit-poll-ului, însă oficializarea acestora va depinde de numărătoarea voturilor.

Sectorul 4

În Sectorul 4, sondajele arată o luptă strânsă între cei mai importanți candidați, fără un învingător decisiv la această oră.

Sectorul 5

În Sectorul 5, datele preliminare indică o competiție deschisă cu rezultatele foarte apropiate între principalii candidați.

Sectorul 6

Sectorul 6 prezintă rezultate similare, cu o competiție strânsă și diferențe minime între candidații principali.