Antonio Pican nu și-a revenit complet după despărțirea de Bibi, iar unele piese lansate de el sunt dovada concretă.

Antonio Pican și Bibi au format pentru mult timp unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de adolescenți. Cei doi au fost loviți de săgeata lui Cupidon când nu se așteptau, iar lucrurile au decurs destul de rapid. De la o simplă admirație profesională, la iubire adevărată și cerere în căsătorie a mai fost un singur pas.

CITEȘTE ȘI Bibi l-a uitat pe Antonio Pican. Cine este noul iubit al artistei

Antonio Pican și Bibi au trăit o poveste de dragoste desprinsă din filme. Spunem „au trăit” pentru că cei doi au decis să își spună „adio” fix când se nu aștepta nimeni. Totul părea numai lapte și miere în relația și își declarau mereu iubire. Ei bine, se pare că nici măcar inelul de logodnă nu i-a făcut să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

Ruptura dintre ei s-a petrecut pe neașteptate și nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Nici Antonio și nici Bibi nu au vorbit prea mult despre acest subiect. De fiecare dată când au primit întrebări legate de despărțirea lor, cei doi au evitat subiectul cu diplomație.

Există prietenie după iubire?! Ce spune Antonio Pican despre relația cu Bibi
Facebook

Antonio Pican are principii de viață extrem de solide

Recent, Bibi a semnat prezența la un eveniment din lumea mondenă și părea mai fericită ca niciodată. Artista are toate motivele să fie așa, mai ales că se pare că iubește din nou. Fosta lui Antonio Pican și-a găsit un nou suflet pereche, dar despre care nu vrea să dea prea multe detalii.

În schimb, Antonio Pican nu s-a grăbit să o înlocuiască pe Bibi. Artistul are anumite principii și se pare că de data asta își va alege partenera cu mai multă atenție. Și dacă tot a primit întrebări legate de Bibi, Pican a vrut să lămurească un aspect.

Deși poate nu pare genul, Antonio și-a asumat faptul că nu crede într-o prietenie după o iubire adevărată și intensă. Aceasta a rămas în „relații ok” cu Bibi, dar nici vorbă de ceva mai mult.

@revistaego.ro În ce relație a rămas Antonio Pican cu Bibi, fosta iubită. Ce se întâmplă acum în viața lui amoroasă – link in bio pentru interviul complet! #ego #EGOromania #EGOonline #antoniopican #pican #vedeteromania #vedete #cantareti #muzica #interviu #relatii #influenceri #fani ♬ sunet original – www.EGO.ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.