Reclamă
Reclamă

Persoanele care și-au păstrat ceva bani și doresc niște excursii de neuitat în anul următor își pot extinde orizonturile în 2020. Dacă luați sfaturile revistei National Geographic, veți putea ajunge la sigiliul din Quebec, sau să faceți drumeții în Ungaria sau veți înfrunta cu cel mai înalt pod din lume în Guizhou, China.

Editorul revistei de turism tocmai a lansat lista celor mai bune călătorii, subliniind 25 de destinații pe care le recomandă pentru „călătorii uimitoare” în 2020. Printre acestea se numără și Asturias, Spain

– Guizhou Province, China

– Gobekli Tepe, Turkey

Reclamă

– Maya, Guatemala

– Mendoza Province, Argentina

– Abu Simbel, Egypt

„Cele mai bune călătorii sunt pe lista noastră anuală unde putem merge, unde putem afla ce să știm despre ele și cum să vedem lumea în anul următor”, spune George Stone, redactor executiv al călătoriei la National Geographic. Pentru a putea lucra la această lista am lucrat cu editorii National Geographic din întreaga lume, precum și fotografi, scriitori, exploratori și, bineînțeles, călători pasionați să raporteze pe site-uri ceea ce puteam vedea și locurile care trebuie să fie admirate în 2020 „.

Dacă te tentează o astfel de expediție, merită să încerci. Acolo vei descoperi noi peisaje, noi persoane, obiceiuri și tradiții vechi și vei avea parte de cele mai frumoase experiențe.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro