Sânziana Buruiană ne-a acordat în exclusivitate un interviu despre mutarea din România, dar și despre schimbările apărute în viața ei. Aceasta ne-a mărturisit că viața în Budapesta este mult mai liniștită decât în România și că este fericită alături familie. 

Nelipsită de pe micul ecran încă de la vârsta adolescenței, Sânzi a reușit mereu să îmbine utilul cu plăcutul. După ani de zile în care a apărut pe sticlă în diverse proiecte, frumoasa blondină a primit un job super accesibil, tocmai în Budapesta. Se pare că orice s-ar spune în presă despre ea referitor la faptul că a lipsit de pe micul ecran, iată că faptele contrazic acest aspect.

Sânziana Buruiană nu a lipsit niciodată din televiziune, ci din contră! Chiar și atunci când a fost însărcinată, blondina a filmat zi de zi în cadrul proiectului „Mămici de pitici cu lipici”.

De ceva vreme, Sânzi a plecat din România și este tare bucuroasă de schimbările din viața ei. În exclusivitate pentru substantial.ro, vedeta a povestit cum s-a adaptat mutării, dar și câteva detalii interesante despre job-ul său.

Sânziana Buruiană: ,,Aș avea timp să filmez și un reality show cu toate activitățile noastre de aici”

SUBSTANTIAL.RO: Cum e viața ta, de când te-ai mutat din România?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Viața mea este foarte liniștită departe de haosul din România.

SUBSTANTIAL.RO: Cum e noul job? Îți era dor să lucrezi în televiziune?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Jobul meu nou este de fapt, un job vechi pentru că am mai fost aici când era Iza de fix aceeași vârstă ca a Antoniei. Îmi era dor să prezint. Din nou, îmi era dor de Budapesta enorm…înainte să vin aici am fost zi de zi la Tv la reality-ul ,,Mămici de pitici cu lipici”. Eu nu am renunțat niciodată la televiziune, nici măcar când eram gravidă. Am filmat zi de zi, indiferent că am filmări în țară sau aici. Tot pe posturile din România apar.

SUBSTANTIAL.RO: Cum e salariul, în comparație cu cel din România?

SÂNZIANA BURUIANĂ:  În situația în care este România acum este un salariu bun. 

SUBSTANTIAL.RO: Cum te descurci cu cei doi copii? Cât lucrezi pe zi?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Lucrez o oră pe zi în direct. În rest, am timp să mă ocup de cele mici, să mergem la locuri de joacă sau să vizităm pentru că Budapesta este un oraș superb. Aș avea timp să filmez și un reality show cu toate activitățile noastre de aici…aș vrea să arăt în primul rând ce înseamnă o țară civilizată unde lași jucăriile copilului (bicicletă, tricicletă, găletușe etc.) și le găsești la locul lor.

În plus, sistemul lor de a-și educa copiii este extraordinar. Nu au bone, ajutoare, nimic deși își permit…O mămică sau un tătic pleacă cu trei copii la joacă, unul în căruț, altul pe bicicletă, altul în brațe și se descurcă de minune. Nu sunt nervoși. Alt aspect…mergem foarte mult pe jos cam 10 km pe zi și sunt foarte fericită că am slăbit. Acasă eram foarte comodă.

EXCLUSIV. Sânziana Buruiană, totul despre mutarea din România și noul job. Ce spune sexy-blondina despre schimbările din viața ei: „Lucrez o oră pe zi. Nu mai am nimic de demonstrat nimănui”
Social media

Sânziana Buruiană, o mămică fericită

SUBSTANTIAL.RO: Te reîntorci în România sau ai de gând să ramai acolo pentru o perioadă mai lungă de timp?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Rămân atâta timp cât este posibil. Normal, casa noastră e în România. Eu pentru televiziune merg și în Palestina. Dar numai cu familia.

SUBSTANTIAL.RO: Cum te-ai adaptat mutării?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Nu aș putea participa la un show care m-ar ține departe de cele două fetițe.

SUBSTANTIAL.RO: Ești mai împlinită, mai fericită?

SÂNZIANA BURUIANĂ: De când am aflat că va veni pe lume cea de-a doua fetiță, mi s-au îndeplinit toate dorințele: aceea de a avea propriul reality show alături de ele și al doilea lucru, să mă întorc în locul meu de suflet, Budapesta, unde am fost și când era Iza mică și mi-a plăcut foarte mult.

SUBSTANTIAL.RO: Îți plac emisiunile concurs?

SÂNZIANA BURUIANĂ: Proiectele de genul acesta în care să prezint reality sau modă pentru copii mă pasionează. Însă emisiunile concurs nu prea pentru că nu cred că mai am nimic de demonstrat nimănui. Ce am avut de demonstrat a fost în primii ani când apăream la Tv.

Acum le pregătesc pe cele mici pentru o carieră artistică. Consider că atunci când ești mamă nu mai este cazul să te pui așa mult pe tine în evidență, ci să te ocupi de copii și de talentele lor în timpul liber.