Roxana Vancea a acordat un interviu exclusiv pentru substantial.ro. Vedeta a povestit cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mămică, dar și cum se descurcă și cine o ajută. Dragoș este un tată împlinit, iar în fiecare zi, în casa lor este o adevărată grădiniță. Cel mic a venit ca o minune.

Fosta asistentă TV este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În luna noiembrie a anului trecut, ea a dat naștere unui băiețel minunat. Se poate declara o mămică fericită. Roxana Vancea a povestit cum este viața cu doi copii, în exclusivitate pentru substantial.ro Soțul său mai are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Milan, care se înțelege foarte cu mezinul familiei. Iar Roxana Vancea îi adoră pe amândoi!

1. Roxana Vancea: „Eu zic că mă descurc bine, mă ajută și mama mea”

Vedeta s-a adaptat repede la viața de mămică, iar ajutorul nu lipsește. Mama acesteia nu o lasă la greu și ambele se ajută una pe cealaltă. Se pare că cel mic este destul de cuminte, iar recent a scăpat de problema colicilor. Vedeta îl alăptează doar la sân, iar acest lucru a creat o legătură puternică între ea și bebe.

„Suntem bine. Am scăpat de colici. Bebe e foarte cuminte când nu îl doare nimic. Eu zic că mă descurc bine, mă ajută și mama mea. Alăptez exclusiv la sân și bebe e mai dependent de mine atunci. La mine în brațe adoarme cel mai repede, sau când îi cântă mama”, ne-a spus Roxana Vancea, în exclusivitate.

2. Milan e frățiorul perfect pentru cel mic!

Milan este un frățior responsabil și grijuliu. Îl iubește pe mezinul familiei și este prezent pentru a o ajuta pe mama sa atunci când are nevoie. Se joacă foarte mult cu cel mic, îl plimbă cu căruciorul și chiar participă și la băița lui.

„Milan îl adoră! Toată ziua pupă la el, îl leagănă, îl plimbă cu căruciorul. E foarte grijuliu și mă ajută atunci când îl rog. Participă la băiță, când îl schimb.

E foarte mâncăcios, mănâncă de la sân foarte des, chiar și noaptea. Nu dorm prea mult, dar măcar nu plânge noaptea. Se trezește, mănâncă și se culcă înapoi. Eu, la orice sunet scoate, mă trezesc și de asta nu dorm mai deloc”, a mai spus tânăra mămică.

3. Roxana Vancea, despre soțul său: „Dragoș e topit și el după bebe”

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. S-au cunoscut la sala de sport pe care ambii o frecventau, având aceeași pasiune. S-au căsătorit civil în anul 2019, iar recent Roxana Vancea l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume. Dragoș îl iubește pe bebe, iar în casa lor răsună plânsete și gălăgie. Sunt o familie frumoasă și se bucură de tot ceea ce au construit împreună.

„Dragoș e topit și el după bebe. Și când e agitație așa în casă, unul aleargă, unul plânge, zice că e la casa de nebuni 😂”, a mai declarat Roxana Vancea, pentru substantial.ro.