Îndrăgita interpretă de muzică populară Nicoleta Voicu a avut COVID-19 și acum vorbește despre momentele de panică pe care le-a trăit, din momentul în care s-a infectat, până la vindecare. Vedeta s-a ales cu sechele, care i-au afectat viața.

Nicoleta Voicu a avut COVID-19 și, la fel cum s-a întâmplat și în cazul multor alți pacienți, boala și-a lăsat ampreta asupra stării ei de sănătate și după ce a fost declarată vindecată.

Nicoleta Voicu, declarații dureroase experiența ei COVID-19. Cu ce sechele a rămas vedeta

Contactată de Substanțial.ro, simpatica artista a mărturisit că se simte bine. Dar efectele devastatoare ale virusului încă sunt simțite de corpul ei.

„Acum sunt bine. Am ales să anulez filmările pe care le aveam săptămâna aceasta…simțeam o neputință, o oboseală post-COVID. Am avut zile în care am avut senzația că mă sufoc mergând pe stradă.

Virusul își pune foarte mult amprenta la nivelul plămânilor. Moartea lui Petrică Mâțu Stoian mi-a băgat mințile în cap. Am înțeles că nu împărățim pământul și am pus sănătatea pe primul loc”, a declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru substantial.ro.

Ce a fost nevoită să facă Nicoleta Voicu, cât a avut COVID-19

Totodată, Nicoleta Voicu ne-a vorbit despre cum a trebuit să aibă grijă de ea, cât a avut COVID și la ce a fost nevoită să renunțe din cauza infectării.

„Atât perioada de boală cât și cea post-COVID a fost una cu destule probleme. În perioada de izolare am întrerupt tratamentul naturist pentru problemele mele de coagulare si n-a fost bine…

Acum l-am reluat, a devenit un mod de viață care…mă tine în viață. Totul depinde de proiecția noastră.

Dacă ți-ai proiectat gândurile spre viață, toate acțiunile te conduc într-acolo. Dacă proiecția gândurilor tale este fatidică, spre fatidic te duc și acțiunile tale”, ne-a mai spus artista.

EXCLUSIV. Nicoleta Voicu, declarații dureroase experiența ei COVID-19: „Am avut senzația că mă sufoc. Moartea lui Petrică Mâțu Stoian mi-a băgat mințile în cap”
Facebook

Nicoleta Voicu crede că nu are noroc în dragoste

După mai multe relații amoroase eșuate, printre care și cea cu Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu a mărturisit că nu are deloc noroc, atunci când vine vorba despre dragoste.

„Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…”, spunea mai demult, Nicoleta Voicu.