Mara Bănică împlinește, astăzi, vârsta de 46 de ani. Uitându-ne la ea, nici nu am zice asta, căci arată demențial! Are un copil și se pregătește cu pași repezi să-l aducă pe lume și pe cel de-al doilea, arată impecabil și se poartă ca o puștoaică de 20 de ani. Dar stați așa, căci nu despre acest aspect vrem să vă povestim, ci despre ziua ei de naștere!

În exclusivitate pentru substantial.ro, Mara Bănică a făcut declarații emoționante despre ziua ei de naștere. Frumoasa graviduță ne-a declarat că, încă de dimineață, prietenii s-au gândit la ea în toate modurile posibile. Unii i-au trimis flori și cadouri prin curier, dat fiind faptul că pandemia încă ne dă bătăi de cap. Alții, mai îndrăzneți, i-au apărut vedetei fix la ușă!

Pentru că este însărcinată și s-a protejat în toată această perioadă, prietenii apropiați ai Marei și cei dragi care au venit în casa cunoscutei jurnaliste s-au gândit să nu o deranjeze prea mult. În fond, gestul contează! Așa că Mara s-a trezit, dis-de-dimineață, cu o avalanșă de oameni la ușă, dornici să-i ofere o mică atenție și un gând bun.

Facebook

„Plâng de azi dimineață. De bucurie!”

Mara ne-a povestit, extrem de bucuroasă, că este recunoscătoare pentru faptul că oamenii dragi nu au uitat-o și că și-au rupt din timpul lor, pentru a o vizita chiar și pentru 5 minute. De asemenea, frumoasa brunetă ne-a mărturisit că îi este tare dor de o petrecere „ca la carte”, dar e convinsă că vor veni și zile mai bune, în care totul va reveni la normal.

Entuziasmată, Mara Bănică ne-a povestit câte ceva și despre bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume în luna ianuarie.

„Îmi sună curierii la ușă, cu flori. Plâng de azi dimineață, de bucurie! Vin prietenii doar două minute, intră, îmi aduc flori și cadouri și pleacă. Parcă nici nu simt. Din cauza sarcinii, nu vreau complicații.

Eu sunt de părere că un chef reușit e făcut de muzică. Muzica e tot la o petrecere. Mi-e dor, parcă trăiesc altă epocă, dar știu sigur că vor veni și zile mai bune. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. O să nasc în ianuarie, copilul o să fie Vărsător, ca mama. Oamenii Vărsător sunt foarte altruiști, dedicați celorlalți. Sunt niște oameni atât de buni! Eu sunt bună cu cine consider că merită, cu cine îmi e drag. Nelipsit de la ziua mea este Raru, prietenul meu de-o viață. Nașii de cununie au mai venit la mine”, a declarat Mara, în exclusivitate pentru substantial.ro.

Mara Bănică, emoționată de surpriza soțului și a fiului său

Soțul Marei Bănică nu este persoană publică, iar vedeta a respectat încă de la început dorința lui de a nu se expune în showbiz. Astăzi, de ziua Marei, partenerul său de viață nu se află în țară, dar acest lucru nu l-a împiedicat să o surprindă pe femeia iubită.

Mara ne-a mărturisit că a primit două buchete mari de flori, unul din partea soțului, iar celălalt din partea lui Dima.

„Soțul meu nu e în țară, mi-a trimis două buchete de trandafiri cu felicitări, una din partea lui și una din partea fiului meu, Dima. Cadoul probabil mi-l dă când vine.
Mi-au tot postat o grămadă de artiști pe Facebook, toți se gândesc la mine, le apar pozele la amintiri. La ultimul chef mi-au cântat cei de la Mahala Rai Banda. Mi-e dor de o cântare, de o petrecere mișto”, a conchis Mara, în exclusivitate.