Atunci când vorbim de trap, ne raportăm la o industrie care este într-o continuă expansiune. Tineri artiști apar de nicăieri și ajung să fie iubiți și admirați de sute de mii de fani, adolescenți și nu numai!

Generația tânără a muzicii trap a luat cu asalt Youtube-ul! Petre Ștefan este noua revelație a trendingului, căci nu există piesă pe care să o lanseze și să nu se ducă sus, în top! Substantial.ro a stat de vorbă cu tânărul artist și a aflat detalii inedite despre persoanele pe care le apreciază cel mai mult. De asemenea, Petre Ștefan ne-a declarat cum l-a ajutat Nane în cariera muzicală, dar și de când anume a început să activeze în această industrie. 

Când spui Petre Ștefan, spui adolescentul fenomen de pe Youtube. Și nu, nu vă gândiți că o spunem noi, ci milioanele de vizualizări pe care le adună puștiul, la melodiile sale.

Muzica trap a luat amploare în România, mai ales în ultimii ani. Tot mai mulți tineri se lansează pe piața muzicală, însă unii au succes, iar alții nu.

Petre Ștefan se încadrează în prima categorie! Cântă de un an și jumătate, însă succesul îi ajunge cât pentru 10. Piesele tânărului trapper ajung imediat în trending, iar el este tare mândru de asta. A avut și de la cine să învețe „meserie”. Nane îi este alături necondiționat și pe lângă faptul că cei doi au lansat o piesă împreună, îl și ajută pe Ștefan să devină cea mai bună versiune a lui.

Substantial

Petre Ștefan, totul despre drumul către succes

„Eu sunt Petre Ștefan, am 16 ani. Sunt cel care a adus genul de muzică drill în România. Domin trendingul cu orice piesă prin genul nou pe care l-am impus și sunt tare mândru de asta. Mândru că oamenii pot asculta și altceva. Totul pe puterile mele și pe forțele mele proprii! Nu m-a ajutat nimeni, nu am semnat cu nicio casă de discuri care să se ocupe de mine. Sau de munca mea. 

Am reușit să fiu printre cei mai cunoscuți artiști din țară. Ca artiști preferați îi am pe Nane și B.U.G. Mafia. M-am născut și locuiesc în București, cartierul Tei. Am făcut fotbal de la 7 până la 15 ani”, a declarat Petre Ștefan, în exclusivitate pentru substantial.ro.

Tânărul artist este „protejatul” lui Nane

Așa cum vă povesteam mai sus, Nane este cel care îl inspiră pe Petre Ștefan cel mai mult. Celebrul artist l-a și ajutat să se descopere pe sine și să ajungă atât de repede la inima iubitorilor acestui gen muzical.

„Nu vreau să-mi dau cu părerea despre nimeni. De Nane îmi place cel mai mult. El m-a ajutat cu sfaturi, a fost alături de mine, de la el am învățat cele mai multe lucruri”, a declarat Petre Ștefan, pentru substantial.ro.

Distribuie

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.