Astăzi, substantial.ro vă face cunoștință cu Vlad Odangiu, un tânăr de numai 18 ani, dar care se poate lăuda deja cu un portofoliu impresionant în domeniul în care activează. Vlad este DJ, iar despre el nu a scris doar presa din România, ci și presa internațională, care a fost de-a dreptul fascinată de abilitățile tânărului vâlcean de a mixa într-un mod inedit.

A devenit unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România, iar performanțele lui nu mai au nevoie de prea multe cuvinte. Vlad Odangiu ne-a povestit, în exclusivitate, cum a ajuns să atingă performanța la numai 18 ani, dar și ce proiecte ambițioase de viitor are. Haideți mai bine să-l cunoașteți singuri!

Cine este Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ român care a rupt orice noțiune de normalitate!

Are cu ce să se mândrească și ne bucurăm că a împărtășit cu noi, în exclusivitate, realizările sale. Iar substantial.ro vă face și vouă cunoștință cu ele!

„Sunt un tânăr ambițios în vârstă de 18 ani care, din dorința de a se autodepăși, a reușit să ajungă la performanță la o vârstă fragedă. Mai exact, am intrat într-o lume dură, în care succesul nu este mereu răsplătit, iar orice greșeală este taxată. Încă din copilărie am avut contact cu acest domeniu. Fără să îmi dau seama de faptul că, pe viitor, acesta va fi mediul în care mă voi dezolta. 

Această pasiune de a mixa pot spune că s-a accentuat și datorită faptului că familia mea a deținut un club. Acolo mi-am petrecut o mare parte din copilărie. 

Instagram

„Am pregătit un proiect inedit”

Cel mai ambițios proiect al meu și cel de care sunt cel mai mândru este evenimentul „Youngest DJ on TOP of Romania”, prin care am reușit să intru și în vizorul presei internaționale. De asemenea, am obținut titlul de „cel mai tânăr DJ din topul României”.

Pe viitor am pregătit un proiect inedit. Acesta devine, totodată, promotorul șirului de evenimente cu care vreau să surprind oamenii. „Youngest DJ on top of France” devine primul meu eveniment internațional, fiind doar începutul unui proiect de mare anvergură”, a declarat Vlad Odangiu, pentru substantial.ro.

Vlad Odangiu va mixa pe Turnul Eiffel din Franța

Așa cum vă povesteam…După ce a mixat pe cea mai înaltă clădire din țara natală, DJ-ul vrea mai mult! Tânărul Vlad Odangiu își propune să se ridice la înălțimea celor mai cunoscuți DJ din toată lumea. Acesta o să vină cu unele dintre cele mai cunoscute HIT-uri din industria muzicală într-un eveniment de top, desfășurat chiar pe Turnul Eiffel, din Paris.

Instagram

Sky Tower a fost un vis îndeplinit. Un vis măreț pentru un tânăr cu ambiții uriașe. Vlad Odangiu speră să ducă mai departe proiectul și să mixeze pe cele mai înalte clădiri din Europa și nu numai! Înarmat cu talent, o echipă tânără și tehnologie de înaltă calitate, DJ-ul vrea să aducă zâmbete pe buzele oamenilor și să le ofere tuturor un exemplu. Totul poate să devină realitate atunci când visele prind contur!

„Avem nevoie de susținere”

Vlad Odangiu este cunoscut pentru că a luat cu asalt lumea muzicii din România. A mixat, printre altele, pe valea Oltului, vârful Cozia, pe Vârful Roman. Dar și pe cea mai înaltă clădire din Oltenia! Continuăm cu Sky Tower București (cea mai înaltă clădire din România), o clădire de 137 de metri înălțire, cu 37 de etaje, din Capitală. Acum, muzica lui o să răsune chiar de pe Turnul Eiffel!

„Fac parte din noua generație de tineri îndrăgostiți de muzică. Avem nevoie de susținere, ambiție și dragoste pentru ceea ce facem. Rețeta succesului este simplă, dar drumul este plin de provocări. Vreau să le dobor pe toate și să le demonstrez oamenilor că totul este posibil!”, a mai spus Vlad Odangiu. Evenimentul-cheie al lui Vlad va avea loc pe data de 22 aprilie 2022. Atunci, tânărul DJ se așteaptă ca toți românii să-l asculte și să-l susțină. Totul va fi live, pe paginile sale de pe rețelele de socializare.