Alexandra Mucea face în prezent parte din proiectul ,,Survivor România, dar drumul către celebritate nu a fost unul deloc ușor. Blondina s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii ,,Burlacul”, unde era hotărâtă să îi fure inima lui Andi Constantin. Puțini sunt cei care știu ce a făcut Alexandra Mucea după ce a părăsit emisiunea difuzată la Antena 1. De aceea, avem detalii exclusive despre blondina determinată să fie în lumina reflectoarelor. 

Ce a făcut Alexandra Mucea după ce emisiunea ,,Burlacul” a ajuns la final

Alexandra Mucea a fost una dintre tinerele dornice să îi fure inima lui Andi Constantin. Nu a durat mult până când Andi Constantin a remarcat-o, iar blondina era una dintre preferatele sale. Tânăra venise special din Londra pentru a face tot posibilul să îl cucerească pe acesta și nu părea că este intimidată de prezența celorlalte domnișoare care roiau în jurul lui Andi Constantin.

Blondina a făcut tot posibilul să se facă remarcată de burlac, ceea ce a și reușit. Aceasta a ajuns în finala emisiunii, alături de Simona și Ana Bene. Acest lucru arată că Alexandra Mucea a reușit să îi atragă atenția lui Andi Constantin. Ulterior, blondina părăsește competiția. Lupta pentru inima burlacului se dă între Simona și Ana Bene, ultima fiind cea care și câștigă. Chiar dacă blondina a fost eliminată din competiție, încă este bună prietenă cu Andi Constantin.

După ce emisiunea ajunge la final, fostele concurente au fost contactate de diverse publicații. Scopul acestora era de a împărtăși fanilor detalii despre experiența trăită de tinere în Turcia, acolo unde au avut loc filmările. Printre fostele concurente contactate se numără și Alexandra Mucea. Dacă aceste lucruri vă erau cunoscute, ei bine ce urmează sunt detalii exclusive.

EXCLUSIV. Ce a făcut Alexandra Mucea alias Duli de la „Survivor”, după participarea la emisiunea „Burlacul”. Dovada că s-a crezut prea devreme vedetă
Social media

Substanțial.ro a aflat că blondina cerea bani publicațiilor care o contactau pentru un interviu și se pare că după participarea la emisiunea ,,Burlacul”, Alexandra Mucea s-a considerat o adevărată divă. Ceea ce puțini știu este faptul că doar persoanele foarte cunoscute sunt plătite pentru aparițiile Tv în cadrul emisiunilor, nu și în cazul unor interviuri, așa cum e situația de față. Chiar blondina mărturisea la un moment dat că îi place să fie în lumina reflectoarelor. Tot atunci, Alexandra Mucea preciza că va face tot posibilul să se implice în proiecte din lumea televiziunii. Acest lucru s-a și întâmplat, având în vedere că a decis să participe la emisiunea care testează limitele, ,,Survivor România”.

Alexandra Mucea, una dintre concurentele de la ,,Survivor România”

În prezent, blondina face parte din echipa ,,Războinicilor” și dorește să demonstreze că poate. Chiar dacă nu a reușit să cucerească inima lui Andi Constantin, blondina este determinată să rămână cât mai mult în competiție. Blondina se descrie ca o femeie puternică. Chiar înainte de a intra pe primul traseu de la ,,Survivor România”, Alexandra Mucea preciza că va lupta cât mai mult și că va da tot ce are mai bun în Republica Dominicană.

„Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022”, mărturisea atunci tânăra.