Andy Popescu este unul din cei mai cunoscuţi vloggeri din România, cu sute de mii de subscriberi și câştigă anual peste 150.000 de euro. Din păcate, marele iubitor de mașini trece astăzi prin cele mai cumplite clipe. Stâlpul familiei, tatăl lui a plecat dintre noi și i-a lăsat un gol imens în suflet, fiului său.

Tatăl afaceristului de succes a fost înmormântat astăzi, 23 noiembrie la Drăgășani în județul Vâlcea, unde locuia. Cu toate că fiul său își petrecea majoritatea timpului la București, Andy a fost alături de tatal lui pe ultimul drum.

Relația dintre cei doi a fost una bună, chiar dacă nu își exprimau dentimentele de iubire prea des. Andy a avut multe de învățat de la modelul lui masculin în viață încă din copilarie. Precum era și tatăl lui, vloggerul este o persoană calculată și chiar și pe rețelele de socializare inspiră o diplomație elegantă.

Primele declarații ale lui Andy Popescu despre tatăl lui

Andy Popescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Substanțial.ro. Vedeta a vorbit despre decesul tatălui său și ne-a povestit câte ceva despre relația pe care au avut-o cei doi.

Sunstanțial.ro: Ce relație ai avut cu tatăl tău?

Andy Popescu:  Am avut o relație bună, mi-aș fi dorit să-i spun mai des „Te iubesc”, el nu era genul care să spună asta. Este o ocazie bună acum să spunem celor apropiați nouă că îi iubim și apreciem.

Sunstanțial.ro: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat de la tatăl tău?

Andy Popescu: Cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost să fiu ponderat, îndrăzneala e bună până la un punct, dar cel mai probabil te ajută în viață să fii cumpătat.

Sunstanțial.ro: Ce s-a întâmplat, era bolnav? Suferea de ceva anume?

Andy Popescu: Nu se știa bolnav, dar cel mai probabil a murit de un accident vascular cerebral sau infarct.

Andy Popescu luat prin surprindere de pierderea părintelui său

Conform declarațiile în exclusivitate, am aflat că tatăl afaceristului nu știa că are probleme atât de grave de sănătate. Tragedia din viața familiei lui și a cunoștințelor i-a străfulgerat fără să le dea răgazul să prețuiască ultimele clipe alături de el. Acesta ne-a transmis că emoțiile cu care se zbate acum l-au determinat să își promită că va petrece mai mult timp cu mama lui.

„Mi am propus ca aceasta ocazie nefericită să întărească relația cu mama mea, și ne dorim sa păstrăm zilnic legătura de azi înainte.”, a adăugat Andy Popescu pentru Substanțial.ro

Ieri, mai mulți prieteni de familie i-au urat condoleanțe și putere pentru a depăși momentele dureroase. Apropiații au avut numai cuvinte frumoase de zis la adresa tatălui vedetei. Andy a făcut publice mesajele pe Instagram, alături de o melodie pe care i-a dedicat-o regretatului său părinte.

EXCLUSIV. Andy Popescu, în doliu după ce tatăl său a murit! Cunoscutul vlogger, declarații dureroase în ziua înmormântării: „Mi-aș fi dorit să-i spun mai des...”
Instagram