Andreea Mantea a acordat un interviu în exclusivitate pentru substantial.ro. Vedeta Kanal D a povestit totul despre experiențele de viață care au schimbat-o, despre cumpăna prin care a trecut, dar și despre relația cu David. Mai mult, prezentatoarea TV a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: se mai vede sau nu mămică din nou?

SUBSTANTIAL.RO: Cum este Andreea Mantea de acum și cum era Andreea Mantea de acum 10 ani? Cum te-au schimbat experiențele din viața ta?

ANDREEA MANTEA: Cu siguranță în zece ani aduni foarte multă experiență de viață. Dacă înțelegi ce ți s-a întâmplat și știi să extragi ce a fost bun din toată această călătorie, poți să consideri că ai câștigat ceva. Despre mine pot să spun că după acești zece ani am înțeles mai bine natura umană, cu bune și rele, dar, cel mai important, în anii care au trecut m-am descoperit pe mine ca mamă, prin minunea din viața mea –  David. David a fost punctul de cotitură, el este acum centrul universului meu, în jurul lui gravitează preocupările mele majore. În același timp, am rămas aceeași Andreea Mantea care crede în oameni, care iubește natura, animalele, care adoră călătoriile, sărbătorile, întâlnirile cu prietenii și familia și care se bucură de tot ceea ce viața îi oferă.

„Am trecut cu bine prin această încercare”

SUBSTANTIAL.RO: Care a fost cel mai dificil moment din viața ta și cum ai reușit să-l depășești?

ANDREEA MANTEA: Au fost multe momente dificile, dar da un exemplu, acela în care am primit un diagnostic care m-a cutremurat. Cu multă credință în Dumnezeu am trecut cu bine prin această încercare, cumva s-a petrecut o minune, iar ceea ce părea atât de îngrijorător a dispărut, a plecat din viața mea.

Stiu atunci când am realizat sunt bine am avut impresia m-am născut din nou. Viața a căpătat și mai multă culoare, bucuria am trăit-o parcă la alte cote.

Când conștientizezi cât de fragili suntem și, în același timp, cât de norocoși existăm, aici și acum, nu ai cum nu fii recunoscător și nu simți viața e un dar de care trebuie te bucuri.

Se vede Andreea Mantea mămică din nou?

SUBSTANTIAL.RO: Cum este relația ta cu David? Știe toată lumea că este un copil cuminte și ascultător, dar cum era atunci când apărea în filmări?  Te asculta mereu?

ANDREEA MANTEA: David este un copil extraordinar, copleșește cu iubirea lui, cu delicatețea lui, dar și cu micile lui răzvrătiri, care sunt firești. M-a uimit ușurința cu care vorbește și se manifestă în fața camerei, e adevărat a și învățat foarte multe lucruri, dar mi-a fost clar există un talent în această chemare spre cameră.

Andreea Mantea și fiul ei, David / Sursă foto: Facebook

David a și acumulat foarte mult, a învățat în permanență și cred toate aceste cunoștinte îl ajută înțeleagă cum se petrec lucrurile atunci când se filmează. Daca își va dori facă o carieră în acest domeniu, are toate șansele reușească.

SUBSTANTIAL.RO: Te mai vezi mămică?

ANDREEA MANTEA: Deocamdată mă concentrez asupra lui David…