Sursele apropiate ale celor mai virale vedete de pe TikTok au făcut declarații uimitoare în exclusivitate pentru substanțial.ro. Se pare că Alexandra Bodi și Ionuț nu sunt tocmai ceea ce par în fața oamenilor. Dacă „Regina” Tiktok-ului le-a arătat fanilor până acum că deși nu au o situație financiară prea înstărită, este destul de responsabilă și gospodină, apropiații acestora mărturisesc contrariul.

Persoane din anturajul celor doi au făcut dezvăluiri șocante cu privire la stilul lor de viață. Deși majoritatea internauților cunosc deja situația critică a acestora, totuși cuplul părea să fie destul de asumat și responsabil atunci când venea vorba de familie și gospodărie.

„Alexandra nu face altceva decât să stea toată ziua pe TikTok”

Deși activitatea tinerei se desfășoară zilnic pe TikTok, iar oamenii știu deja asta, Alexandra părea că se ocupă și de treburile casnice. Însă, se pare că adevărul ar fi altul. Vedeta popularei rețea de socializare are un viciu ascuns. Alexandra Bodi ar consuma zilnic băuturi alcoolice și nu s-ar ocupa de cei doi copii, așa cum ar trebui să facă o mamă responsabilă. Mai mult, cei doi nu au niciun copil împreună. Se pare că băiatul și fetița sunt din căsniciile anterioare ale acestora.

„Alexandra nu face altceva decât să stea toată ziua pe TikTok. Și atunci când face o mâncare, cu ce găsește prin casă, tot pe TikTok stă, să le arate ea oamenilor ce face și ce gospodină bună e. Realitatea este, de fapt, alta.

Alexandra consumă zilnic băutură și are o fetiță dintr-o relație anterioară. Băiețelul care locuiește cu ea este al lui Ionuț, tot dintr-o altă relație. Ei nu au un copil al lor, împreună. Vai de copiii ăia care stau pe lângă ei…s-au auzit des scandaluri de la ei din casă, din curte…ce să le facem.” , au declarat surse apropiate ale acestora pentru substantial.ro.

EXCLUSIV. Alexandra Bodi, acuzată că se „bețivănește” și își ține copiii în condiții mizere. „Regina TikTok-ului” nu este deloc o mamă responsabilă: „Consumă băutură zilnic și nu muncește”
social media

„Copiii ăia stau în condiții mizere”

Despre condiția financiară a cuplului viral de pe TikTok știe toată lumea. Aceștia sunt oameni modești și nu fac parte dintr-o clasă socială înstărită, după cum se poate observa în videoclipurile lor. Tot de la sursele apropiate ale celor doi am aflat că aceștia sunt ajutați de vecini cu diferite alimente și că muncesc cu ziua.

Uimitor este faptul că cei doi copii ai lor trăiesc o viață cumplită. Se pare că aceștia nu sunt hrăniți așa cum le arată Alexandra pe TikTok fanilor, iar condițiile din casă sunt dezastruoase în ceea ce privește curățenia și igiena familiei.

„Vecinii îi mai ajută cu ce pot, cu ce au. Mai un ou, mai o sticlă de lapte, mai un ban de o pâine. Amândoi muncesc cu ziua. Ionuț a mai fost plecat în străinătate, dar nu s-a ales cu mare lucru. De curățenia din casă, nici nu mai vorbim. Copiii ăia stau în condiții mizere, mănâncă ce apucă, dar e important că ne postăm pe TikTok toată ziua” , au mai declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru substantial.ro.