Lia Bugnar a povestit cum stau, de fapt, lucrurile între ea și Anghel Damian, după ce au apărut în presă imaginile în care cei doi se sărută.

Cu siguranță, informația momentului în showbiz are legătură cu noua relația a lui Theo Rose, confirmată de dimineață. După ce artista a afirmat că Anghel Damian este bărbatul care a apărut în viața ei, a venit rândul Liei Bugnar să își spună punctul de vedere. 

Lia Bugnar: Nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…

Lia Bugnar este cea care i-a fost alături lui Anghel Damian, în ultimii nouă ani. Vedeta împărtășește cu fostul iubit pasiunea pentru actorie, așa că povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare. Până de curând, nimeni nu știa prea multe despre viața lor. Ambii au preferat să fie discreți și să vorbească doar despre planul profesional.

Totuși, în urmă cu doi ani, Lia Bugnar povestea câteva detalii despre viața amoroasă. La acel moment, cuvintele de laudă erau cele care îl descriau pe Anghel Damian. Deși îi despart 22 de ani, nu de puține ori, ce doi au susținut că acest lucru nu a fost un impediment în calea iubirii lor. Ba mai mult, noul iubit al lui Theo Rose era văzut ca un bărbat matur.

După ce au apărut în presă imaginile cu artista și Anghel Damian, Lia Bugnar a reacționat. Actrița a povestit că astfel de povești nu constituie domeniul ei de interes și nici nu se va implica într-o situație de genul. Declarațiile sale arată mai degrabă discreție și nu și-a dorit să dea din casă cu privire la fosta relație.

EX-iubita lui Anghel Damian, reacție virulentă după ce s-a aflat de relația dintre el și Theo Rose. Ce a putut să spună
Social media

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine.

Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavoastră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a declarat Lia Bugnar pentru fanatik.ro. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.