Nu este nimic rău în a fi pregătit pentru o primă întâlnire.

Ai ținuta perfectă, itinerariul perfect și restaurantul perfect. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a vă asigura că nu citiți cu atenție meniul timp de 30 de minute sau nu stricați acel moment de film, primul sărut cu suflare grosolană de ceapă.

Evitați aceste 5 alimente la prima întâlnire pentru a vă asigura o relație de durată
Pixabay

1. Spaghette

Este inevitabil ca, la un moment dat, în castronul tău de spaghete, să fii nevoit să recurgi la tehnica de mâncare a sorbii, care doar îți va aminti de data când Michelle Tanner și-a mâncat drum prin mica Italia. Cuvântul către înțelepți: „Lady and the Trampin’ it” este un mit.

2. Coaste și aripi

Când chelnerul vă oferă șervețele suplimentare gratuite, ar trebui să fie un semnal roșu imediat. Orice aliment care necesită să folosești suficiente șervețele pentru a distruge o pădure din parc național este o zonă interzisă.

3. Salate personalizate

Nu este nimic în neregulă să comanzi sănătos la o întâlnire. DAR nu te simți ca nebunul ăla de sănătate care schimbă fermă cu cea mai ușoară vinegretă și cere brânză albastră pe lângă. Ranch-ul este delicios, așa că faceți din această primă întâlnire ziua de înșelăciune.

4. Usturoi și ceapă

Evitați usturoiul și ceapa ca ciuma. Trebuie să spun mai multe? Dacă încerci să mergi acasă cu întâlnirea ta mai târziu, nu o vei face, din cauza respirației tale înțepătoare. Nici măcar guma nu te poate ajuta acum.

5. Legume încărcate cu fibre

Dacă nu vrei să-ți petreci noaptea ținând cantitățile copioase de gaz pe care tocmai le-ai acumulat în corpul tău, aș păstra acea comandă secundară de legume pentru o noapte cu Netflix. Nu există nimic ca să testezi limitele acestei relații făcând pete la prima întâlnire.

În ceea ce privește comandarea unei băuturi, recomand cu căldură, de fapt, să încurajăm să obțineți puțin curaj lichid în sistemul dumneavoastră. Rămâneți la alambic peste bule și vin/ber peste lichior. Nu vrei să fii obosit să-ți spui întâlnirii ce copii frumoși ai face.