Weekend plin cu emoții pentru Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu. Cei doi și-au botezat  băiețelul, pe Zian, în compania familiilor și a prietenilor apropiați. Fosta asistentă TV a atras toate privirile cu rochia de culoare albă și scurtă pe care a purtat-o la eveniment.

1. Roxana Vancea și-a creștinat băiatul

Sâmbătă, în zi de sărbătoare, de Sfinții Constantin și Elena, pe 21 mai, Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a decis să facă marele pas și să își creștineze băiețelul. Evenimentul a fost amânat în trecut, deși Roxana s-a pregătit intens pentru creștinarea lui Zian. Soțul vedetei mai are un băiețel, dintr-o  relație anterioară.

„Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșolită, apoi am intrat în Postul Paștelui.”, explica Roxana Vancea, recent, motivele care au dus la amânarea botezului.

Sursa: Social Media

Roxana Vancea și-a creștinat fiul cel mic, pe Zian, în cadrul unei ceremonii restrânse, exact așa cum a anunțat că își dorește. La botez au fost prezenți apropiații familiei, rudele și câțiva prieteni, iar evenimentul a fost unul restrâns, la o biserică din Capitală.

2. Ținuta tinerii mămici a atras toate privirile

Cei doi părinți fericiți s-au asortat pentru marele moment din viața lor, Roxana Vancea și Dragoș alegând să poarte alb, nuanță care simbolizează puritatea. Vedeta TV a plusat puțin însă și a demonstrat că este o mămică cu o siluetă impecabilă și de invidiat,  alegând o rochie scurtă, cu volane și decolteu, care i-a pus în evidență formele.

Ziua botezului nu este aleasă la întâmplare, având în vedere că tatăl Roxanei Vancea poartă numele unuia dintre Sfinții sărbătoriți ieri, și anume Constantin. Așa că, petrecerea a fost dublă în familie.

3. Roxana Vancea și Dragoș Paiu urmează să se cunune religios

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în anul 2019, dar din cauza pandemiei provocate de Coronavirus nu au reușit să organizeze încă nunta religioasă. Cei doi au doi băieței: pe Milan, fiul lui Dragoș dintr-o relație anterioară, și pe Zian, rodul iubirii lor.

Roxana a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, că cei doi micuți se înțeleg de extraordinar de bine, iar ea îl consideră pe Milan ca și când ar fi propriul ei copil.

Cât despre nuntă, fosta asistentă TV zicea recent că așteaptă să mai crească micuțul ei, pentru a putea organiza așa cum se cuvine evenimentul. De această dată, ceremonia religioasă va fi una puțin mai mare, nu ca botezul, așadar are nevoie de puțin timp pentru a se ocupa.