Evelin va trebui să treacă prin momente grele în această perioadă, deoarece mama sa va fi nevoită să stea departe de ea și să rateze momente importante. Anda Adam va participa la emisiunea „Ferma”. Aceasta se va afla în competiție cu mai mulți artiști din România. Va încerca pe cât posibil să dea tot ce are mai bun și să își facă fiica mândră.

Orășeni versus Săteni în lupta pentru marele premiu. Ce poate ieși rău? Pe această premisă pleacă și Anda Adam zilele astea. Femeia a acceptat marea provocare de a fi parte din echipa Orășenilor toamna aceasta. Deși declară că a crescut la oraș și că viața ei a fost legată numai de statul la oraș, femeii nu îi este frică să depună efort fizic și să lupte cot la cot cu ceilalți concurenți. Evelin, fiica sa, are mari așteptări. Aceasta speră că mama sa va câștiga marea bătălie și că se va întoarce acasă cu trofeul.

Evelin va fi nevoită să stea departe de mama ei o perioadă bună de timp

În urma unui interviu acordat, Anda a recunoscut că cea mai mare problemă pe care ar putea să o întâlnească ar fi lipsa somnului. Femeia ține foarte mult la rutina sa de somn, iar lipsa câtorva ore ar putea fi o problemă pentru ea.

Cel mai mult îmi va lipsi copilul meu, fetița mea, Evelin. Mi se pare partea cea mai grea pentru mine, ca mamă.. să știu că voi fi atâtea zile departe de ea”, a mai declarat femeia.

Concurenții de la Fermă vor fi împărțiți în două echipe: Orășenii și Sătenii. Din echipa orășenilor fac parte Anda Adam, Paul Diaconescu, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Alina Pușcău și Giulia Nahmany.