Eva Măruță este unul dintre copiii minune ai zilelor noastre. Crescută într-o familie care are tangență cu domeniul media, micuța s-a dezvoltat foarte repede și a prins toate trend-urile din online. Eva făcea furori atunci când s-a apucat de vlogging. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță i-a cucerit pe toți prin naturalețea ei și prin lejeritatea cu care spunea lucrurilor pe nume.

Familia Măruță este recunoscută pentru videoclipurile pe care le postează pe internet. De când Eva și David au mai crescut, filmulețele lor sunt din ce în ce mai amuzante. Recent, Cătălin Măruță a postat pe contul lui de TikTok un videoclip care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Eva a pus ochii pe un… covor

Prezentatorul de la PRO TV se afla la cumpărături împreună cu fiica lui. Cei doi căutau un birou pentru David, doar că Eva nu a vrut să plece cu mâna goală din magazin. Micuța a pus ochii pe un covor. Lui Cătălin nu i-a venit să creadă ce dorință are aceasta, mai ales că acasă nu duce lipsă de covoare.

Toată lumea știe că Eva este foarte autoritară și are o atitudine care convinge de fiecare dată. După lungi discuții în care Cătălin a încercat să îi explice că are un covor care se asortează perfect cu nuanța camerei, Eva tot nu a cedat. Mai mult, micuța i-a dat prezentatorului o replică pe care, cu siguranță, acesta nu a prevăzut-o.

„Eu îmi doresc ceva. Până nu îmi iei, nu mă mișc. Vreau un covor. Ce să faci?! Ai o fiică, scuze. Ar fi trebuit să te gândești înainte să faci doi copii.”, a spus micuța în videoclipul de pe TikTok.

Închis cu o asemenea replică, lui Cătălin nu i-a mai rămas decât o singură variantă. Soțul Andrei a ținut cont de dorința Evei și s-au întors amândoi acasă cu un covor.