Etalonul femeilor în frumusețe și sănătate, Oanei Cuzino, vorbește despre operațiile estetice. Ce spune aceasta

Publicat: luni, 10 februarie 2020, 18:00

Oana Cuzino reprezintă pentru multe femei din România un etalon al unui stil de viață adecvată, ea fiind un nume reprezentativ în țară atunci când se vorbește despre sănătate și frumusețe.

În ciuda faptului că aceasta a trecut de prima tinerețe, la cei 48 de ani ai ei, cu siguranță Oana arată cu mult mai tânără, iar acest lucru se datorează unei vieți echilibrate, sănătoase, diferite tratamente de înfrumusețare noninvavazive și sport zilnic.

„Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva. Eu cred în suplimentele care îţi asigură sănătatea şi frumuseţea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică, apelez frecvent la radiofrecvenţă şi nu la intervenţii estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică. Am învăţat mult despre aceste proceduri, iar dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care foloseşte anumite substanţe pentru o anumită problemă”, a declarat Oana Cuzino.

Aceasta nu crede în metodele de înfrumusețare de tipul celor cu acid hialuronic în buze, botox sau alte proceduri de acest gen.

„Pentru mine, personal, intervenţiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opţiune, cred mai degrabă în alte modalităţi antiaging holistice mult mai eficiente şi interesante”, a spus Oana, pentru Libertatea.

 

Citește și: