Pentru mulți, astrologia este un aspect important atunci când iau decizii cruciale. Întrebarea „când îmi voi cumpăra o mașină?” este comună printre aspiranți.

Majoritatea oamenilor consultă un astrolog înainte de a cumpăra un vehicul, la fel ca înainte de căsătorie sau de a cumpăra o casă. Printre lucrurile pe care oamenii le consideră înainte de a cumpăra o mașină sunt culoarea, numărul de înmatriculare, ziua livrării și prima ieșire.

Fiecare mașină are un număr de înmatriculare ca identitate. Fiecare număr are un sens și un scop în astrologie, care nu trebuie ignorat. Dacă doriți să conduceți în siguranță, este important un număr de înmatriculare să se potrivească cu proprietarul vehiculului.

Ce spune numărul despre tine

Ești în pericol și predispus la accident? Ce spune numărul de la mașină despre tine
Pixabay.com

Numărul 1: O mașină cu 1 ca număr este lider pe drum. Accelerează rapid, este de încredere și atrage atenția. Este foarte favorabil pentru oamenii de afaceri.

Numărul 2: O astfel de mașină este fiabilă și se defectează rar și este un număr foarte promițător. Astfel de mașini sunt rareori furate sau oprite de polițiștii rutieri. Un vehicul cu energia doi este o adevărată cetate pe roți.

Numărul 3: numărul 3 este un număr oarecum inconsecvent pe o mașină. În plus, însă, numărul aduce noroc pentru unii, în special pentru cei ale căror profesii sunt legate de bani.

Numărul 4: Ei bine, această mașină nu este concepută pentru a conduce rapid pe șosea. Mașina nu este pentru oameni de afaceri, ci grozavă pentru oameni creativi. Rareori are o defecțiune gravă.

Numărul 5: Numărul cinci promovează rearanjamente nerezonabile și inventivitate pe drum. Dar se înțelege bine cu alți călători pe drum și rareori are accidente.

Numărul 6: O combinație de 6 cu alte numere pare este cea mai bună opțiune pentru cele mai scumpe mașini.

Numărul 7: O mașină cu un număr de înmatriculare care se traduce în numărul șapte nu atrage atenția în flux. Rareori se defectează, dar caroseria mașinii este foarte susceptibilă la coroziune.

Numărul 8: este o mașină de încredere pentru șoferii liniștiți. Nu este capabil să arate caracter, dar rareori se defectează. O mașină cu o astfel de plăcuță de înmatriculare este eficientă și o alegere bună pentru a face naveta.

Numărul 9: Ultimul din rând este numărul 9. O mașină cu acest număr este o mașină impulsivă căreia îi place să „conducă”. Acest număr înseamnă că iei decizii rapide, dar este posibil să conduci prea repede. Nu tolerează obstacole și nu lasă alt trafic să-l depășească pe șosea.

Notă specială

Despre 0: cifra „0” este considerată o roată a norocului și reprezintă suișurile și coborâșurile vieții. Un singur zero nu te va afecta în niciun fel. Deci, un „0” în numărul vehiculului dumneavoastră nu este o problemă. Dar evitați mai multe zerouri în numărul de înmatriculare al vehiculului.