Scena muzicală internațională este în doliu. Un mare artist s-a stins din viață. Se pare că de câțiva ani acesta lupta cu o boală grea, care în cele din urmă i-a adus sfârșitul. Anunțul trist al decesului a fost făcut chiar de către fiul starului. Fanii sunt îndurerați.

Brett Tuggle, membrul trupei Fleetwood Mac, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. De ceva timp artistul suferea de cancer. În ultima perioadă au apărut mai multe complicații, iar trupul cântărețului nu a mai putut face față. În ciuda eforturilor medicilor a fost declarat decesul. Tristul anunț a fost făcut public chiar de către fiul acestuia Matt.

„Familia i-a fost alături pe toată durata bolii sale. A fost un tată drăguț. Mi-a dat muzică în viața mea.”, a spus fiul lui Brett Tuggle.

Vestea a șocat fanii și colegii de breaslă a lui Brett Tuggle. Pe rețelele sociale au apărut numeroase mesaje de adio. Brett Tuggle a primit ultime omagii de la cei mai mari muzicieni ai lumii, precum Rick Springfield, David Lee Roth, Brian Wilson, Tomy Shaw și Chris Isaak.

„Dulcele nostru Brett Tuggle a ajuns acasă în seara asta. Dumnezeu să-i binecuvânteze spiritul frumos.”, a fost mesajul transmis de Steppenwolf.

Este zi de doliu pe scena muzicală! Un mare artist s-a stins din viață. Acesta a fost răpus de o boală grea
Social media

Brett Tuggle, o carieră vastă

Brett Tuggle s-a născut în Denver, Colorado. Încă de mic și-a descoperit pasiunea pentru muzica. Părinții l-au dat la lecții de pian, apoi singura a descoperit și a învățat să cânte la chitară. Acesta a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, susținând mai mule concerte în Denver.

În anul 1981 cunoaște succesul, cântând alături de John Kay & Steppenwolf. Mai apoi artistul în cunoaște pe Springfield și să se alăture trupei sale. În 1992, Brett Tuggle îl cunoaște pe Mick Fleetwood și încep povestea trupei Fleetwood Mac, care a durat 20 de ani. Brett Tuggle a părăsit trupa în anul 2018.