Internauții au fost surprinși de anunțul făcut în urmă cu puțin timp de vedetă

Este anul în care numeroase artiste din showbiz au anunțat că urmează să devină mame. Același lucru se întâmplă și în familia lui Adrian Minune.

Fiica manelistului este însărcinată

Karmen Simionescu a fost cea care a dat marea veste în mediul online. Vedeta a anunțat că urmează un moment extrem de emoționant în viața ei. Astfel, aceasta a mărturisit că va deveni mătușă. Sora ei, Adriana Simionescu se pregătește să devină pentru prima dată mămică.

Bucurie mare în familia manelistului Adrian Minune

Cântărețul de muzică de petrecere va deveni bunic pentru a doua oară. Asta după ce fiica lui cea mică a aflat că este însărcinată. Cea care s-a grăbit să dea vestea în mediul online a fost Karmen.

Social media

Adriana Simionescu are doar 20 de ani însă peste câteva luni va aduce pe lume primul ei copil. Alături de sora ei, aceasta a realizat un video legat de momentul unic prin care familia lor trece. Karmen a dezvăluit că este extrem de emoționată că în curând și sora ei va trăi bucuria de a fi mamă.

Totuși, cele două vedete nu au dezvăluit încă ce sex va avea bebelușul.

Am ajuns la o nouă etapă a vieții în care nu mai facem prostii ci va trebui să fim polițiste între ai noștri copii.„, a scris artista pe Instagram.

Dintre cele două surori, Karmen a fost cea care a gustat prima succesul. Artista s-a lansat în muzică și a dat lovitura. Sora ei a participat însă la un concurs de talente, iar astfel a reușit să ajungă cunoscută în domeniul muzical.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor. Cu toate că a avut un succes nebun, vedeta a pus deocamdată pe pauză cariera muzicală.

Cel mai probabil după ce va deveni mămică, la un moment dat se va întoarce din nou pe scenă.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.