După câteva zile de tăcere de la anunțul Emei Uta despre separarea lor, Alex Bodi a făcut un gest neașteptat. Afaceristul a ieșit public și a dezvăluit ce se întâmplă de fapt în viața lui. Aceasta a explicat de ce s-a încheiat relația lui cu fosta iubită. Cel mai surprinzător însă a fost faptul că milionarul a lăsat de înțeles că acum este alături de Iulia Sălăgean, mama fiicei lui.

Alex Bodi, gest neașteptat făcut la câteva zile după despărțirea de Ema Uta

Săptămâna trecută, Ema Uta a mărturisit pe rețelele de socializare că se retrage din relația cu Alex Bodi. Make-ul artistul nu a ascuns nici motivul care a dus la un astfel de deznodământ. Este vorba despre relația pe cere Alex Bodi a ales să o păstreze cu fosta lui soție. Este vorba despre mama fiicei lui celei mici.

Ema Uta nu a putut tolera legătura  de prietenie dintre cei doi foști parteneri așa că a ales să plece pe drumul ei. După câteva zile de liniște, Alex Bodi a confirmat ruptura. Milionarul a făcut un live pe Instagram unde a povestit cu lux de amănunte cum stau lucrurile de fapt.

Acesta a lăsat de înțeles că fosta lui iubită l-ar fi condiționat de mai multe ori legat de vizitele pe care le făcea copilului lui. La mijloc ar fi fost gelozia Emei Uta în direcția Iuliei Sălăgean.

Alex Bodi și-a lăudat fosta soție pentru atitudinea pe care a avut-o mereu vizavi de el. De altfel, acesta a menționat că Iulia i-a fost întotdeauna alături, indiferent de contextul vieții în care s-a aflat.  Nu mică le-a fost mirarea urmăritorilor lui Alex Bodi atunci când acesta a lăsat de înțeles că acum preferă relația cu Iulia.

Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.”, a explicat afaceristul.

În șirul lui de afirmații, Alex Bodi a mărturisit de ce Ema Uta făcea presiuni legate de relația lui cu fiica și mama acesteia. Milionarul a precizat că make-up artistul nu ar avea o legătură apropiată nici cu propria familie.