Milionarul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a făcut cele mai neașteptate dezvăluiri

După câteva zile de tăcere de la anunțul Emei Uta despre separarea lor, Alex Bodi a făcut un gest neașteptat. Afaceristul a ieșit public și a dezvăluit ce se întâmplă de fapt în viața lui. Aceasta a explicat de ce s-a încheiat relația lui cu fosta iubită. Cel mai surprinzător însă a fost faptul că milionarul a lăsat de înțeles că acum este alături de Iulia Sălăgean, mama fiicei lui.

Alex Bodi, gest neașteptat făcut la câteva zile după despărțirea de Ema Uta

Săptămâna trecută, Ema Uta a mărturisit pe rețelele de socializare că se retrage din relația cu Alex Bodi. Make-ul artistul nu a ascuns nici motivul care a dus la un astfel de deznodământ. Este vorba despre relația pe cere Alex Bodi a ales să o păstreze cu fosta lui soție. Este vorba despre mama fiicei lui celei mici.

Ema Uta nu a putut tolera legătura  de prietenie dintre cei doi foști parteneri așa că a ales să plece pe drumul ei. După câteva zile de liniște, Alex Bodi a confirmat ruptura. Milionarul a făcut un live pe Instagram unde a povestit cu lux de amănunte cum stau lucrurile de fapt.

Acesta a lăsat de înțeles că fosta lui iubită l-ar fi condiționat de mai multe ori legat de vizitele pe care le făcea copilului lui. La mijloc ar fi fost gelozia Emei Uta în direcția Iuliei Sălăgean.

Alex Bodi și-a lăudat fosta soție pentru atitudinea pe care a avut-o mereu vizavi de el. De altfel, acesta a menționat că Iulia i-a fost întotdeauna alături, indiferent de contextul vieții în care s-a aflat.  Nu mică le-a fost mirarea urmăritorilor lui Alex Bodi atunci când acesta a lăsat de înțeles că acum preferă relația cu Iulia.

Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.”, a explicat afaceristul.

În șirul lui de afirmații, Alex Bodi a mărturisit de ce Ema Uta făcea presiuni legate de relația lui cu fiica și mama acesteia. Milionarul a precizat că make-up artistul nu ar avea o legătură apropiată nici cu propria familie.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.