Medicii au spus că starea de sănătate a lui CRBL din acest moment nu-i mai permite să facă parte din acest proiect.

Mai bine de două săptămâni, CRBL nu a participat la jocurile „Survivor” din cauza unor probleme de sănătate. Având în vedere că starea sa de sănătate nu a fost cea mai bună, medicii nu i-au permis să participe la jocuri. 

Se pare că problemele de sănătate nu i-au dat pace acestuia. Prin urmare, decizia organizatorilor a fost ca acesta să fie eliminat din concurs din motive de sănătate. Acest lucru a fost anunțat chiar de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

CRBL nu-și mai poate continua parcursul competițional la „Survivor” din motive medicale

@phantom3l

#viral #survivorromania #survivorromania2022❤️ #survivorromania2022💙 #survivor2022 #survivorromania_official #survivor

♬ sunet original – Phantom3l

„CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sub tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine în special, am crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare, că recuperarea ta, CRBL, necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția „Survivor România” le așează asupra concurenților de la „Survivor”. Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției „Survivor România” din motive medicale.” a declarat Daniel Pavel, prezentorul emisiunii „Survivor România”

CRBL a făcut parte din echipa „Vulturii”. Alături de acesta a fost și Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.
Cât timp a stat pe tușă, CRBL nu a putut fi nominalizat de către ceilalți. În momentul în care a revenit după două săptămâni de absență, artistul a avut un mesaj pentru ai săi colegi.

 „Nu mă simt bine. Mi-a fost dor de toți și zilele astea, mi-ați lipsit. Îmi cer scuze dacă am greșit față de vreunul dintre voi, ca om și mi se pare că m-am dus prea adânc într-o problemă fară să mă mai joc, fără sa mă mai bucur de frumusețea jocului. Survivor este un joc.” a declarat CRBL la acea vreme

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.