Bogdan de la Ploiești, descrierea femeii perfecte

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară și a reușit să se facă remarcat și datorită pieselor pe care le-a lansat în compania lui Theo Rose. Încă de când au apărut pentru prima dată împreună, fanii lor au încercat să îi cupleze și să îi convingă de faptul că ar trebui să fie împreună, deoarece sunt foarte frumoși și se potrivesc de minune.

Mulți nu au putut accepta că sunt doar foarte buni prieteni și că frumoasa cântăreață are o relație de mai bine de patru ani cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, bărbatul de care s-a îndrăgostit și care a fost alături de ea la orice pas.

Recent, îndrăgitul manelist a oferit un interviu în care a mărturisit cum arată femeia perfectă pentru el, iar admiratorii au ajuns să se întrebe dacă se încadrează sau nu Theo Rose în cerințele sale. Artistul vrea să aibă alături de el o femeie frumoasă cuminte, inteligentă, amuzantă, adică mai pe scurt să fie exact ca el. Deși ar fi dornic să aibă o relație serioasă, nu se vede niciodată în postura de a se căsători.

„Nu mă văd niciodată în postura de a mă căsători, pentru că trebuie să juri niște lucruri în biserică. Nu prea sunt pe lungimea asta de undă. Sunt un familist convins. Cred că mă regăsesc în acest film, pentru că știu ce suflet am. Ar putea o femeie să aibă încredere în mine, nu înțeleg de ce nu au. Dar nu e niciuna suficient de puternică să realizeze că, dacă este deșteaptă și face lucrurile cum trebuie, nu poate fi nicio problemă să mai caut «altă ciorbă». Dar, să vedem. Dumnezeu are grijă de tot și de toate. O femeie nu trebuie să aibă nimic. Trebuie doar să existe o conexiune. Trebuie să fie frumoasă, inteligentă, cuminte, să fie cu haz, ca mine. Și modestă! De unde?!”, a povestit Bogdan de la Ploiești.

 

Este Theo Rose femeia perfectă pentru Bogdan de la Ploiești!? Manelistul, descrierea femeii perfecte

„Orgolioasă, exigentă…pentru mine e prea rău…poate scopul ei este unul bun, dar…și mincinoasă. Am spus că e mincinoasă, că m-a mințit o singură dată. O chestie simplă, la studio, cu o piesă. N-aveam ce să fac, că nu-i găsesc defecte. Chiar mă chinuiam să îi găsesc 3 defecte și nu îi găsesc. Ce-i al ei, e al ei.”, a mai declarat Bogdan de la Ploiești.