Vești bune pentru români! Un supermarket celebru oferă vouchere în valoare de 500 de lei. Iată ce trebuie să faceți. 

Vești bune pentru toți clienții Kaufland! Chiar înainte de sărbători, supermarketul oferă 500 de lei sub formă de vouchere. Iată ce trebuie să facă românii pentru a intra în posesia banilor. Este vorba despre o campanie a supermarketului, care a început pe data de 2 decembrie. 

Kaufland organizează un concurs în perioada 2 decembrie-8 decembrie, prin care anumiți clienți ar putea câștiga vouchere în valoare de 500 de lei. Regulile sunt foarte simple, iar cu banii câștigați se pot face cumpărături din orice magazin Kaufland. 

500 de lei de la Kaufland pentru acești români

Compania le recomandă clienților de la noi din țară să participe la promoție, fiindcă regulile sunt simple, nu au nimic de pierdut. Mai exact, tot ce trebuie să facă aceștia este să spună cine „conduce” cumpărăturile atunci când o familie ajunge în orice supermarket Kaufland din țară. Cine dorește să se înscrie la concursul respectiv trebuie să intre pe pagina de Facebook a retailerului. Acolo va găsi postarea respectivă, unde va trebui să lase un comentariu în care să eticheteze persoana care „conduce” cumpărăturile. Doar trei persoane vor fi norocoase. 

Este știrea dimineții! Kaufland oferă 500 de lei acestor români. Ce trebuie să faci pentru a câștiga banii
Retail

La concursul respectiv pot participa doar persoanele fizice majore, care au împlinit vârsta de 18 ani. De asemenea, este obligatoriu să fie cetățeni cu domiciliu stabil sau reședința în România și să aibă un cont de Instagram cu informații reale de identitate. 

Când se anunță câștigătorii

Extragerea va fi organizată pe data de 14 decembrie 2022, iar pe 20 decembrie 2022 vor fi anunțati cei trei câștigători. 

Sărbătorile de iarnă vor fi mult mai sărace anul acesta, din cauza prețurilor colosale. În acest context, orice câștig este important pentru români, fiindcă îi ajută la cheltuielile de sărbători. Kaufland face parte din topul supermarketurilor favorite de către români.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.