Simona Halep și Toni Iuruc au mers zilele acestea în fața stării civile. Cei doi și-au unit destinele, iar mai apoi au dat o petrecere de zile mari, chiar în vila lor din Izvorani. La scurt timp după marele eveniment, Ion Țiriac a făcut o serie de declarații bombă, în urma cărora oamenii au ajuns să creadă că tenismena este însărcinată cu primul ei copil.

Declarațiile lui Ion Țiriac despre Simona Halep

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac.

Vedeta nu a negat niciodată faptul că își dorește să aducă pe lume un copil. Tenismena crede că în tenis nu este ca în viață, iar ea își face un plan pentru absolut orice. Simona Halep crede că momentele pe care le va trăi, după ce va rămâne gravidă pentru prima dată vor fi diferite de tot ceea ce a trăit până la momentul actual. Rămâne de văzut dacă a venit clipa ca ea să dea naștere unui copi, pentru că momentan nu a declarat nimic în acest sens.

„Îmi doresc să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.