Fiica artistului Pavel Stratan, Cleopatra, a crescut de-a dreptul în lumina reflectoarelor.

Pe când era foarte micuță, ea a debutat cu melodia „Ghiță”, hit care a încălzit inimile românilor de pretutindeni. Nimeni nu se aștepta ca melodiile micuței să fie atât de apreciate, însă ea a reușit la vârsta de doar 4 ani să surprindă pe toată lumea.

Anii au trecut, iar Cleopatra a crescut și a devenit o domnișoară foarte frumoasă și cochetă. Muzica a rămas în inima ei și în prezent urmează o carieră muzicală, urmând exemplul tatălui său, care îi este mentor și cel mai mare ajutor.

Deși pare greu de crezut, Cleopatra are 17 ani și pe lângă muzică, are preocupări ca oricare altă adolescentă de vârsta ei. Recent, tabloidele au izbucnit cu știrea că fata ar fi împreună cu Edward Sanda, un câtăreț de vârstă apropiată cu ea. Băiatul este și el la început de drum, având în portofoliu doar câteva melodii cu Ioana Ignat, fostă participantă la emisiunea „Vocea României”.

Știrea a fost una falsă, bazată doar pe zvonuri. Edward a lămurit situația pe contul său de Instagram, unde a declarat că el și Cleopatra sunt împreună doar din punct de vedere muzical, având o piesă împreună.

Cleopatra nu a răspuns acestor zvonuri, însă este cert faptul că dacă acest lucru ar fi fost adevărat, nu și-ar fi ascuns relația față de fanii săi.