Despre Carmen de la Sălciua multă lume crede că nu este o femeie împlinită și nici fericită. Vedeta are un succes imens în ceea ce privește cariera, dar nu stă atât de bine la capitolul relații. De câmnd a divorțat de Culiță Sterp, ea nu și-a mai putut găsi liniștea în brațele unui alt bărbat.

Carmen de la Sălciua: “Mulțumesc lui Dumnezeu“

De fiecare dată când decide să facă sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, fanii îi adresează întrebări legate de acest subiect sensibil. Este o femeie singură de multă vreme și de aceea fanii cred că este și nefericită, deși lasă să se vadă exact contrariul.

La un moment dat, cântăreața a spus pe Instagram că nu poate fi cu oricine, din cauza numelui pe care îl poartă. Vrea să aibă alături de ea un bărbat pe măsură, care să o iubească așa cum merită. Se pare că pretențiile sale sunt foarte, foarte mari având în vedere faptul că nu a găsit încă bărbatul care să se încadreze în standardele sale.

În cea mai recentă discuție cu fanii, aceștia au îndrăznit să o întrebe tot felul de lucruri. Un internaut este de părere că a renunțat la multe doar pentru faimă, chiar și la iubire. Ea a încercat să îi explice acestuia că a găsit mereu un echilibru între cele două, doar că într-o relație sunt două persoane și depinde de ambele cum merge totul.

După toate acestea, a venit și întrebarea dacă este sau nu o femeie împlinită. Carmen de la Sălciua este fericită așa cum este și până la urmă acest lucru contează cel mai mult.

Este sau nu Carmen de la Sălciua o femeie împlinită? A spus tot adevărul: “Mulțumesc lui Dumnezeu“

„Știu perfect ce îmi doresc! Sunt într-o bună armonie eu cu mine! Și asta mă liniștește. Cât despre planul profesional…mulțumesc lui Dumnezeu. Nu mă plâng deloc! Sunt un om atât de iubit și primesc zilnic sute de mesaje frumoase prin care oamenii îmi spun gândurile lor bune”, a scris Carmen de la Sălciua la Story.