Acum câteva zile,Simona Halep și Toni Iuruc au dat o petrecere de zile mari, în locuința lor din Izvorani. Toată lumea a crezut că aceea a fost ziua în care vedetele și-au unit destinele, dar toate zvonurile au fost false. Tatăl tenismenei a ieșit, la câteva zile distanță, în față și a dat o serie de declarații despre presupusa nuntă a fiicei sale cu partenerul eei de viață.

Nuntă mare în septembrie

Bărbatul a ținut să lămurească pe toată lumea că a fost vorba doar de o petrecere și de nimic mai mult, la care au luat parte cele mai apropiate persoane din viața îndrăgostiților. Acesta a mai mărturisit și că Simona Halep nu ar fi ascuns niciodată faptul că a avut loc un eveniment atât de important în viața sa.

Ei bine, Ilie Năstase a dat-o de gol pe Simona și a declarat, în cadrul emisiunii Teo Show, faptul că sportiva și Toni Iuruc își vor uni destinele pe data de 15 septembrie și că deja a fost invitat la nunta care va avea loc în Constanța.

 

 „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase.