Nu mai există nici o îndoială legată de faptul că divorțul anului va ajunge pe masa magistraților în curând. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor separa după o căsnicie de 15 ani, după cum chiar tehnicianul a afirmat public. Mai mult, Reghe va deveni în curând tată, conform zvonurilor vehiculate în mass media.

Locuiește deja alături de iubita lui

De câteva luni bune, cele două numele celebre țin primele pagini ale ziarelor mondene. Deși s-a scris aproape zilnic despre o posibilă separare dintre Anamaria Prodan și tatăl copilului acesteia, Laurențiu Reghecampf, toate supozițiile au fost negate și chiar demontate de impresară. Acum însă, detaliile divorțului sunt iminente după ce chiar tehnicianul a anunțat public în urmă cu puțin timp că are de gând să încheie căsnicia.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.”, a explicat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf a precizat că deși traversează o perioadă dificilă nu are de gând să apară public cu alte detalii despre viața lui decât cele despre meseria pe care o practică dintotdeauna cu dragoste. De altfel, el a ținut să adauge că provine dintr-o familie cu valori creștine și nu își dorește în niciun caz expunere. Cu toate acestea, a dorit se pare să confirme zvonurile despărțirii.

Anamaria Prodan, tratată ca o regină de soțul ei! Cum își face Laurențiu Reghecampf soția fericită/FOTO

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.„, susține tehnicianul.

Potrivit numeroaselor supoziții din mediul online, precum și din presa mondenă, Reghe s-ar fi mutat deja la Craiova alături de actuala iubită, Corina Caciuc. Totodată, șatena care i-a furat inima antrenorului ar fi însărcinată în 3 luni. Laurențiu Reghecampf și Corina s-ar fi cunoscut în Dubai, unde relația lor s-a înfiripat.  Tânăra este de fapt originară din Deva și în trecut ar fi practicat videochat și ar fi avut și cont pe renumitul site pentru adulți, Onlyfans.Încă de la apariția primelor zvonuri legate de relația lor, Corina și-ar fi angajat avocați pentru a fi sigură că numele ei nu apare în mass media în acest context. Partenera lui Reghe ar fi trimis constant publicațiilor notificări pentru ca numele ei să nu fie pronunțat în materialele media.