„Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză.”

În acest an, Dan Negru le-a stricat Revelionul multor români. După 22 de ani a rupt tradiția și nu va apărea pe micile ecrane în noaptea dintre ani. Omul de televiziune a făcut anunțul oficial, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți români s-au arătat dezamăgiți și l-au „certat” pe Dan Negru că le-a stricat planurile.

După 22 de ani în care a adus noul an în casele românilor, Dan Negru face un pas înapoi și renunță la celebra emisiune din noapte dintre ani. Prezentatorul tv a făcut anunțul oficial. Acesta le-a spus fanilor că în anul acesta tradiția se spulberă. Românii o să petreacă Revelionul fără Dan Negru. Însă, fanii nu trebuie să se îngrijoreze prea tare. Vedeta a lăsat de înțeles că este vorba doar de o pauză și că poate anul viitor tradiția se va relua.

„Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze.”, a fost anunțul făcut de Dan Negru în mediul online.

Este oficial! În acest an românii nu vor mai petrece Revelionul cu Dan Negru. După 22 de ani, tradiția se spulberă
Facebook

Fanii sunt dezamăgiți

Anunțul lui Dan Negru a adus dezamăgire pe chipul fanilor. După ce au văzut că în acest an nu mai există „Revelionul cu Dan Negru” mulți s-au întristat și au reacționat imediat. Fanii i-au transmis prezentatorului că le-a „stricat” Revelionul și că acum au rămas fără planuri pentru noaptea dintre ani. Unii au fost însă mai înțelegători și i-au dat un bilet de voi doar de această dată și îl așteaptă cu vești mai bune anul viitor.

„Păcat! Dar este decizia ta! Pregătește-te pentru anul viitor. În orice context tu vei fi lider de audienta! Felicitări pentru tot ceea ce faci! Dar eu acum ce fac de Revelion?”, a spus unul dintre internauți.

„Nuuu, nu există Revelion fără Dan Negru! Ești tradiție! Acum mi-ai stricat Revelionul. Însă alegerea îți aparține! Probabil ai nevoie de pauză, te înțeleg! Să-ți fie bine, sărbători liniștite și frumoase, alături de familie și toți cei dragi.”, a comentat un alt fan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.