Brad Pitt este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. La cei 56 de ani ai săi, actorul încă se păstrează în formă. Așadar, nu e de mirare că femeile continuă negreșit să viseze la el.

Cu toate că a divorțat de Angelina Jolie încă din anul 2016, Brad nu a mai fost zărit în mod public alături de o altă femeie. Au existat zvonuri conform cărora acesta s-ar fi împăcat cu fosta sa soție, Jennifer Aniston, însă acest lucru este pe departe de a fi adevărat.

Conform celor mai recente zvonuri, Brad Pitt are o nouă iubită. Este vorba de Nicole Poturalski, un model de origine germană. Cei doi au fost surpinși împreună în Franța, în timp ce coborau de la bordul unui avion privat. Se pare că cuplul a petrecut un weekend departe de agitația din Los Angeles, la castelul pe care Brad îl deține alături de fosta sa soție în Sudul Franței.

Iubita lui Brad Pitt este un model celebru

Este oficial! Brad Pitt a uitat-o pe Angelina Jolie și are o nouă iubită mult mai tânără decât el

Totuși, relația lor ar fi una destul de lungă. Prima oară când au fost zăriți împreună a fost acum mai bine de nouă luni, la concertul din luna Noiembrie a anului 2019 a lui Kanye West. Cum întreaga planetă a fost închisă datorită apariției noului virus, nu este de mirare că nimeni nu a avut ocazia să îi vadă mai mult împreună.

Faptul că Nicole este foarte frumoasă nu ar trebui să surpindă pe nimeni, însă aceasta are și multe alte calități. Are o carieră în modeling, iar pe lângă acest lucru vorbește și cinci limbi străine. Tânătra are 27 de ani, însă diferența de vârstă nu pare să fie un impediment pentru ea și Brad Pitt.

Conform datelor din presa internațională, Nicole este și mamă. Pe contul său personal de Instagram a apărut alături de un băiețel. Nu este clar însă dacă micuțul este fiul ei sau nu.