În adolescență era foarte firavă și inocentă, acum este o femeie puternică și o artistă extrem de celebră! Este foarte cunoscută pentru profesionalismul de care dă dovadă în orice circumstanțe. Este foarte respectată, dar și foarte talentată. Ai ghicit?

Este vorba de nimeni alta decât Ozana Barabancea! Este fix carismatica artistă și jurată din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Pare a fi cu totul diferită față de cum apare acum, la maturitate, când a devenit foarte celebră. Este adevărat, unele trăsături ale artistei au rămas neatinste de trecerea timpului. Aceste indicii oferindu-ne, cu ușurință, posibilitatea să o recunoaștem pe Ozana Barabancea.

Se pare că jurata a simțit nevoia să ofere fanilor ei o imagine cu ea de când era în anii tinereții. Fanii au fost cu totul fermecați de frumusețea artistei, iar complimentele și aprecierile nu au întârziat să apară.

”Tot ce rămâne în noi odată cu trecerea timpului sunt amintirile/ Esti la fel de frumoasa/ Wow/ Esti chiar tu?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia Ozanei Barabancea din tinerețe.

artistă
artistă

Ozana Barabance a avut probleme cu greutatea

Se știe faptul că Ozana Barabancea a avut probleme cu greutatea o vreme. Aceasta a avut momente în care cântărea și 114 kilograme. La un moment dat, vedeta acumulase nici mai mut, nici mai puțin de 128 de kilograme. În 2017, Ozana a apelat la operație pentru micșorarea stomacului. Dietele pe care le-a ținut de-a lungu timpulu s-au dovedit a fi un eșec total.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a mărturisit Ozana Barabancea la un moment dat.